Showing all 12 results

KOLLAGEENIPROTEIINIT

Kollageeni on tukikudosten proteiini joka tukee luuston, ihon, nivelten ja elimistön muiden kudosten rakenteita. Kollageenin tärkein tehtävä on pitää kehon kudokset joustavina, uusiutuvina sekä toimintakykyisinä. Valitettavasti kuitenkin kollageenin luontainen tuotanto lähtee prosentuaalisesti vähenemään jo 25-vuotiaana, loppuen kokonaan noin 40-vuotiaana.

Kollageeninen väheneminen ja tuotannon loppuminen on yksi ihon vanhenemisen suurimpia syitä; 75% ihosta on muodostunut I ja III tyypin kollageenista! Kun keho ei enää tuota uutta kollageenia, alkaa ihon kimmoisuus ja kiinteys vähentyä, jolloin rypyt lisääntyvät ja juonteet syvenevät. Myös nivelten, luuston ja jänteiden toiminta heikkenee kollageenin puutteesta.

Kollageenin ottaminen lisäravinteena on muuttanut mun ihoa, hampaita ja selvästi parantanut nivelten kuntoa✨🌸! Iho on paksuuntunut, sitä kautta kiinteä ja rypytön! Sen takia koostinkin yhteen tuoteosastoon kollageenivalmisteet iholle ja nivelille. Löydä oma suosikkisi ja huomaat selvän muutoksen ihon kiinteydessä ja nivelten toiminnassa!

 Susanna Tanni

ALE
ALE
ALE
ALE
ALE
ALE
ALE
ALE
ALE
ALE
ALE