Aboa Medica Bio-Collagenix kollageeni kauneusjuoma-ampullit 10×30 ml -50%

42,00  21,00 

Harvinainen tilaisuus saada tämä luksusluokan kollageeni -50% alennuksella! Meillä on jokaisella oikeus parhaimpaamme!

Suosittelen yhdestä kolmeen kuukauden kuurina, jonka jälkeen voit ottaa puolta annosta tai vaihtaa muihin kollageenituotteisiin.

Todellinen luksusluokan kollageenivalmiste sinulle, joka todella haluat panostaa ihosi vanhemisen merkkien vähentämiseen ja ehkäisyyn.

Kollageeni on tukikudoksien proteiini (iho, luut, rustot, ligamentit, esim nivelet), jonka tuotanto kehossa lähtee valitettavasti prosentuaalisesti vähenemään 25 ikävuoden jälkeen. Noin 40 vuotiaana sen tuotanto loppuu. Piste. Kollageenin väheneminen ja tuotannon loppuminen on yksi ihon vanhenemisen suurimpia syitä. 75% ihosta on muodostunut I ja III tyypin kollageenista.

Bio Collageeni on äärimmäisen tehokas kuuriluontoinen aloitus kollageenin käytölle. Sen muut vaikuttavat aineet ovat hyaluronihappo, joka varmistaa kollageenin asianmukaisen kosteutuksen. Resveratroli on kasvimolekyyli. C-vitamiini ylläpitää kollageenin muodostumista, uusiutumista ja hyvinvointia. Mustikkauutteen antosyaanit ovat polyfenoleja. Kupari auttaa ylläpitämään ihon normaalia toimintaa ja sen nauttiminen sinkin yhteydessä on todella tärkeää. Sinkki auttaa ylläpitämään ihon normaalia toimintaa.

Jos et ole aiemmin kollageenia käyttänyt, yksi ampulli päivässä , ennen nukkumaanmenoa 30 päivän ajan. Sen jälkeen voit vähentää annostusta taikka siirtyä käyttämään muita kollageenivalmisteita.

 

Varastossa