Biomed ActiveZyme Ruoansulatusentsyymi 45 kaps.

38,90 

Hyvästi ilmavaivat ja vatsan turvotus!

ActiveZyme on entsyymivalmiste, jonka entsyymit pilkkovat ruoan proteiineja, rasvoja ja hiilihydraatteja paremmin imeytyvään muotoon. 

ActiveZyme pilkkoo erityisesti viljojen gluteenia, maidon proteiinia ja laktoosia, mutta myös muita yliherkkyyttä aiheuttavia ruoka-aineita.

BioBlend -merkityt entsyymit ovat erityisesti tasapainotettuja seoksia jotka säilyttävät aktiivisuutensa koko ruoansulatuskanavan matkalla.

ActiveZyme on myös erityisen hyvä lisättäessä kasvisten määrää ruokavaliossa, tai mikäli kasvisten sulamisessa on ongelmaa. ActiveZyme sisältää ryhmän entsyymejä jotka pehmentävät kasvisten rakenteita tehden niistä helpommin sulavia. Näin arvokkaat ravintoaineet saadaan todella käyttöön.

ActiveZyme hyödyntää Bio-Blend teknologiaa joka tarkoittaa että kukin tällä merkinnällä merkitty entsyymi sisältää samasta ryhmästä useamman entsyymilajin. Nämä toimivat kukin hieman eri pH-ympäristöissä varmistaen että tuote pilkkoo ruokaa alkaen mahalaukusta ja jatkuen ohutsuoleen ja paksusuoleen asti.

ActiveZyme on selvästi markkinoiden vahvin seuraavissa entsyymeissä:

  • Alfagalaktosidaasi (Palkohedelmät / ilmavaivat, turvotus)
  • Propyyliendopeptidaasi (Gluteenin pilkkoutuminen)
  • Ksylanaasi (Kasvisten pilkkoutuminen)

Mahdollisia ongelmia aiheuttavien ruokien lisäksi ActiveZyme sisältää entsyymejä jotka pilkkovat kaikkia ruoan proteiineja, rasvoja, hiilihydraatteja sekä kuituja

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 6417152000347 Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle , , ,