A. Freetox&Foodin Sleeping Beauty Kollageeni Kauneuden Täsmätuote 150g

19,90  16,90 

Olen etsinyt ikuisen nuoruuden avaimia hellittämättä viimeiset 15 vuotta. Sleeping Beauty on kehitetty kaikille yli 30-vuotialle, jotka haluavat ehkäistä ihon ryppyjä ja veltostumista. 

Sleeping Beauty on markkinoiden paras kollageenituote täydellisillä tehoaineilla. Se on täsmäisku selluliittia vastaan. Se rakentaa kauneuttasi. 

Helposti ja vaivattomasti. Sleeping Beauty sisältää KAHTA (Verisol ja Fortigel) minun suosikki-kollagenipeptidiä, jotka ovat suunnitelu erityisesti ihon kimmoisuuteen sekä selluliittia vastaan.

MIKSI KOLLAGEENI?

Kollageeni on tukikudoksien proteiini (iho, luut, rustot, ligamentit, esim nivelet), jonka tuotanto kehossa lähtee valitettavasti prosentuaalisesti vähenemään 25 ikävuoden jälkeen. Noin 40 vuotiaana sen tuotanto loppuu. Piste.

Kollageenin väheneminen ja tuotannon loppuminen on yksi ihon vanhenemisen suurimpia syitä. 75% ihosta on muodostunut I ja III tyypin kollageenista.

Kollageenin ottaminen lisäravinteena (olen kokeillut kaikki tuotteet) on muuttanut ihoani, hampaitani ja selvästi parantanut nivelten kuntoa. Iho on paksuuntunut, sitä kautta kiinteä ja rypytön. Leukalinja on palautunut, hampaat ovat valkoiset ja vahvat (hampaat olivat läpikuultavat ennen käyttöä).

Tuotteen muut ainesosat kuten C-vitamiiini edistää kollageenin muodostumista, biotiini, magnesium ja B6 tukevat hermostoa ja hormonitoimintaa sekä edistävät hiusten ja ihon pysymistä normaaleina ja kauniina.

Lisäksi B6 vitamiini edistää normaaleja psykologisia toimintoja ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Helppoa ja vaivatonta kauneutta arjen keskellä! Kiitos Foodinille valtavasta asiantuntemuksesta ja rakkaudesta hyvinvointiin!

Sleeping Beauty yhdessä toisen Freetox & Foodin yhteistyötuotteen All-in-One:n kanssa tarjoaa täydellisen hyvinvoinnin avaimet.

 Susanna Tanni

Varasto loppu