Great Earth Ashwagandha 120 kaps

24,95  19,90 

SUPPORT YOUR NAMASTE!

Taas on tuotekehitys ottanut valtavia loikkia eteenpäin! Markkinoiden paras tuote❤️. SUOSITUKSENI ON, ETTÄ KÄYTÄT TÄTÄ TUOTETTA ILTAISIN!

ASHWAGANDHA ( Withania somnifera ) – uute, jossa on mukana PANTOTEENIHAPPO (suositukseni kortisoliaineenvaihduntaan ja estrogeenidominanssiin sekä uupumukseen) ja mustapippuriuute imeytymisen mahdollistajana! Pantoteenihapolla eli B5-vitamiinilla on tärkeä vaikutus henkiseen suorituskykyyn ja se lievittää väsymystä sekä uupumusta.

Kuulostaako tutulta?

On jännitteitä, suorittamista ja deadlieja, jotka eivät tunnu loppuvan koskaan? Elämme aikaa, jolloin meidän odotetaan suorittavan jatkuvasti elämäämme liian korkealla tasolla. Sinulle asetetaan kohtuuttomia vaatimuksia vanhempana, kollegana, kumppanina ja ystävänä. Useimmiten nämä ovat  sarja malleja ja rakenteita, jotka ovat syntyneet meille jo lapsuudessa.

Joskus sinun tarvitsee vain sammuttaa – sekä aivot että puhelin. Ashwagandha, jota kutsutaan myös Intian ginsengiksi, on yrtti, jota on pitkään käytetty intialaisessa lääketieteessä väsymyksen, stressin tai fyysisen uupumuksen oireisiin. Tuote sisältää myös pantoteenihappoa, joka edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa. Joten sytytä kynttilä ja rentoudu rauhassa.
Sinun ei tarvitse tarkistaa sähköpostiasi tänä iltana – muistathan sen?

Virallisia terveysväittämiä löytyy ihaltava pino:

  1. Edistää normaalia henkistä suorituskykyä (tämä in minulle niin tarpeen)
  2. Auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
  3. Edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa
  4. Edistää steroidihormonien, D-vitamiinin ja joidenkin hermovälittäjäaineiden normaalia synteesiä ja aineenvaihduntaa

Varastossa