. Great Earth Koentsyymi Q10 120 mg

29,90  23,90 

TÄMÄN TÄYDELLISEMPÄÄ TUOTETTA UUPUNEELLE EI OLE. Minulle äärimmäisen tärkeä kun kamppailin uupumuksesta ”terveiden kirjoihin”.

Koentsyymi Q10 vaikuttaa solujen energiavoimalaitoksissa eli mitokondrioissa. Sitä ei voi kutsua vitamiiniksi, koska elimistö muodostaa sitä itse. Kaikkien solujen voimalaitoksissa eli mitokondrioissa on Q10:tä. Lihassolut ovat erityisen riippuvaisia suurista energiatuotantomääristä.

Sydänlihaksella on huomattavan suuri tarve tuottaa energiaa. Ilman Q10:tä ravintomolekyylejä ei voitaisi muuntaa energiaksi esimerkiksi sydämen lihassoluissa. 

Ikä muodostaa haasteen. Q10:n määrä alkaa vähenemään 20 ikävuoden jälkeen. Koentsyymi Q10:n vähentyessä solut eivät saa riittävästi energiaa. Riskit jaksamattomuuteen, uupumukseen ja sairastumisiin kasvaa.  Minä vaurioitin sydänlihastani syömällä pelkkää lihaa ja rasvaa liian pitkään 2000-luvun alussa. Q10 oli uupumisen jälkeisen toipumiseni ja erityisesti sydämeni toiminnan kannalta äärimmäisen tärkeä. 

Se on hyvin oleellinen uupuneelle, yli 35 vuotiaille, stressaantuneille ja menopaussissa oleville.

Rakastan Great Earthin tuotetta, koska siinä on mukana uupuneelle niin tärkeät C-vitamiini, B12 vitamiini sekä SELEENI! 

Suomen maaperä on seleeniköyhä. Ovatko kyntesi pystyurilla kollageenilisästä huolimatta? Maksaläiskiä? Kohonnut tulehdusherkkyys, ennenaikaisia ryppyjä, verenpainetta, lihasheikkouksia, kilpirauhasen vajaatoimintaa?

Seleeniä pidetään tärkeimpänä ravinnosta saatavana hivenaineena. Elimistössä seleeniä on eniten kilpirauhasessa. Jos seleeniä on liian vähän, kilpirauhassolut vaurioituvat ja tilalle kasvaa arpikudosta. Jos sekä seleenitaso että jodipitoisuus ovat matalia vaikutukset kilpirauhasen vajaatoimintaan voivat ovat suuret.

Sallitut terveysväitteet seleenille: 

  • Seleeni edistää hiusten pysymistä normaaleina, kynsien pysymistä normaaleina, immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, kilpirauhasen normaalia toimintaa, solujen suojaamista hapettumisstressiltä ja normaalia siittiöiden muodostusta

B12 vitamiinin sallitut terveysväitteet:

  • B12-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta, B12-vitamiini edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa, B12-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa, B12-vitamiini edistää normaaleja psykologisia toimintoja, B12-vitamiini edistää normaalia veren punasolujen muodostumista

C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta

 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 7350031362633 Osastot: , , , , , , Avainsanat tuotteelle ,