Great Earth Kurkuma 60 kaps

26,90  21,50 

Nivelvaivoja ja aivosumua? Tässä markkinoiden kovin ja toimivin kurkumatuote ikinä! Uusi patentoitua NovaSOL®-kurkumauutetta sisältävä antioksidanttinen valmiste! VAIHDA VANHAT KALLIIT TUOTTEET TÄHÄN JA HÄMMENNY!

Uusi erä saadaan varastoon viikolla 38.

Tehokkaasti imeytyvä nestemäinen NovaSOL®-kurkumauute! Great Earthin Kurkuma sisältää lisäksi D-vitamiinia ja Bioperine®-mustapippuriuutetta, joka tehostaa entisestään aineen imeytymistä kehoon.

Kurkuma on erittäin hyödyllinen ja sitä on käytetty luonnonlääkkeenä tuhansia vuosia. Se edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, nivelten normaalia toimintaa ja suojaa kehoa oksidatiiviselta stressiltä.

Patentoitu kurkumauute NovaSOL® muuttaa kurkuman täysin vesiliukoiseksi ja pH-arvoltaan vakaaksi, mikä helpottaa ravinteiden imeytymistä elimistösi. Kurkumamme sisältää myös D-vitamiinia, joka edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, ja mustapippuriuutetta Bioperine®, joka lisää imeytymistä edelleen kehossa.

Kurkuma toimii antioksidanttina ja edistää immuunijärjestelmän ja nivelten normaalia toimintaa ja suojaa kehoa oksidatiiviselta stressiltä.

  • Nestemäisinä kapseleina
  • Allergeeniton
  • Ei vegaaninen (sisältää D-vitamiinia)
  • 60kaps

Varasto loppu