ALE HELTEISIIN Great Earth TNT Monivitamiini + Entsyymivalmiste samassa 150 tabl

29,95  23,90 

TNT on uskomaton monivitamiini, uskomaton hinta, uskomaton laatu! Täsmätuote oireisiin turvotus vatsassa sekä nesteen kerääntyminen helteellä, no toki myös antaa keholle mahdollisuuden energisyyteen ja soluaineenvaihdunnan toimivuuteen.

150 kapselia, yksi kapseli päivässä! Entsyymit, elektrolyylit, jodi . seleeni, kaikki mitä minä koen välttämättöminä sinulle…vitamiinit liukenevat 8 tunnin aikana varmistaen korkeat pitoisuudet koko päiväksi, mineraalit viedään perille patentoiduin ja varmistetuin menetelmin! Erittäin laadukas monivitamiini, johon on yhdistetty jopa sinun ja ruuansulatuksesi kannalta kullankalliit entsyymit.

TNT tabletista vesiliukoiset B- ja C-vitamiinit liukenevat asteittain 8 tunnin aikana. Tablettiin on lisätty entsyymejä auttamaan ruoansulatusta ja siksi se sopii erityisesti yli 40-vuotiaille sekä myös nuoremmille, joilla on suurempi ruoansulatusentsyymien tarve. Stressi, prosessoidut ja teolliset ruuat voivat aiheuttaa entsyymipuutoksia. Entsyymit ovat terveytemme avain.

Varasto loppu