Harmonia curaMIN® 90 kaps.

44,00  38,00 

Paras niveltuote, kautta kaikkien aikojen – todistetusti, TUTUSTUMISTARJOUKSESSA!

69 kliinistä tutkimusta, joka on voittanut USA:ssa 30 palkintoa ja jolle on myönnetty 29 patenttia – ja jolla on maailmanlaajuisesti jo miljoonia tyytyväisiä käyttäjiä! 

”Tuote alkoi vaikuttaa hyvin nopeasti, ja siinä on tämän lisäksi mukana myös pitkäaikainen vaikutus. Olen ollut tosi otettu, sillä alan ihmisenä tiedän, että tämä on tuote, josta on olemassa niin hurja määrä kuin 69 kliinistä tutkimusta. Olin jo aloittaessani tuotteesta aika vaikuttunut, mutta kuitenkin terveessä määrin skeptinen”

”Valmisteella on sekä lyhytaikainen, että pitkäaikainen vaikutus. Vaikka se auttaa melkein heti, se päihittää myös pitkässä käytössä kaikki muut valmisteet. Onneksi käytettävissä on tallainen tehokas ja luontainen tuote.”

”Erinomainen tuote! Suosittelen curaMINia jokaiselle, jolla on jonkinasteista nivelvaivaa. Alan toimijana tiedän, että nivelvaivaisia on tosi paljon Tuntuu että pyyntöihini on vastattu taas ihmeellisellä tavalla” -Susanna Tanni

”Pitkään aikaan ei ole tehnyt mieli lähteä pitkille lenkeille. Mutta nyt olen curaMINin ansiosta saanut nivelten mukavuuden niin hyvään kuntoon, että olen saanut haettua nivuseen sen normaalin liikelaajuden. Se on ihanaa!”

curaMIN-tuotteella on havaittu myönteisiä vaikutuksia nivelterveyteen ja etenkin nivelten liikkuvuuteen ja mukavuuteen1, jolloin tuotetta käyttäneillä elämänlaatu on kohentunut merkittävästi.

Luonnollinen curaMIN® sisältää kahta tarkkaa valittua uutetta:

  • BCM95® maailman dokumentoiduin, ensiluokkaisesti imeytyvä kurkumiiniuute.
  • BosPure® vahvapitoinen uute boswelliasta. Viisi kertaa tavallista boswelliaa vahvempi.

Kurkuma (BCM95 ®) auttaa suojaamaan niveliä ja tukee normaalia nivelten terveyttä. Se auttaa myös suojaamaan kehon soluja hapettumisstressiä vastaan ja ylläpitämään immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Boswellia (BosPure ®) tukee lisäksi nivelten mukavuutta sekä liikkuvuutta ja suojaa ruuansulatuskanavaa*.

Harmonia-sarjan valmisteiden kehitys perustuu kliinisiin tutkimuksiin sekä pitkiin käyttöperinteisiin. Turvallisuus ja vaikutus on aina varmistettu kliinisissä tutkimuksissa, jotka on tehty kapseleiden sisältämällä vaikuttavien aineiden määrällä. Siksi voit aina käyttää Harmonia-sarjan tuotteita turvallisin mielin.

*Terveysväitteet perustuvat kurkuman ja boswellian EFSA sallimiin terveysväitteisiin

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 6417187 101613 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,