Inner Angel Yoni Egg Kivet & Sauva Jade

40,90  20,00 

En löytänyt markkinoilta meille joka tavalla laadukasta, mutta myös hinnaltaan kohtuullista kivisettiä yoni egg ja itse tehtäviin dearmouring harjoituksiin. Tässä ihanassa aarteessan on kolme erikokoista kiveä sekä sauva. Sauva tarkoitus on mahdollistaa vaginan alueen dearmouring – eli vaginan refleksologia. Ohjeet ja harjoitukset valmistuvat ensiviikolla. 

SUPER PUSSY  – kiinteä, toimiva ja kostea vagina & raudanluja lantionpohja – Opi kaikki mitä tarvitset Superpussyn aktivoimiseen – VALMENNUS avautuu myös ensiviikon aikana. TUTUSTU TÄSTÄ.

Nämä kivet ja sauvat ovat meille ihan vartavasten hiottuja ja valmistettuja💖.

Vaihtoehtoja on kaksi:

Jade: Tämä vihreä kivi edustaa vahvaa maadoitusta, parantumista sekä tervettä suhdetta omaan arvoosi. Sinulle kun tiedät olevasi vahvasti jo matkalla kohti parantumista ja VOIMAA🔥.

Ruusukvartsi: Ruusukvartsi edustaa ehdototonta rakkautta. Sen värähtely on juuri sitä, mitä sinä tarvitset, jos et ole kyennyt tuntemaan rakkautta itseäsi, vaginaasi tai seksuaalisuuttasi kohtaan. Loistava kivivaihtoehto, jos olet vasta tutustumassa omaan prosessiisi ja yoni egg harjoitteluun. Pure (self) love! KLIKKAA TÄSTÄ TUOTTEESEEN.

 

 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 150-150 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,