LureEssentials BLISS liukukuppaus-setti vartalolle ja kasvoille

49,95  39,90 

Pakkaus sisältää 7 erilaista kuppia ja kasvohieronta”harjan”. Hyvästi turvotus, rypyt, selluliitti ja kivut! Tervetuloa kaunis hehkuva iho!

KAIKKI KUPIT JOITA TARVITSET KASVOJESI JA VARTALOSI MUOKKAAMISEEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Vaihda kuppisi kuppien Ferrariin!

Luren kupit ovat helppokäyttöisiä, pehmeämpiä (joten niitä on helpompi puristaa) ja ne liukuvat kehollasi paljon, paljon helpommin kuin muut vastaavat kupit.

Pehmeydestä huolimatta kupeilla saa myös parhaimmat imutehon!

BLISS liukukuppauksella voit muuttaa ihosi ulkonäköä ja kehosi terveyttä minuuteissa.

Pakkaus sisältää 7 erilaista kuppia ja kasvohieronta”harjan”. Tällä kuppisarjalla hoidat vartalon ja kasvot – koko kehon päästä varpaisiin! Hyvästi rypyt, selluliitti, lihaskivut ja turvotukset!

BLISS kasvokupit ovat kerrassaan ihastuttavat ja niillä pääset käsiksi kasvojen jokaiseen kohtaan – kyllä! Myös huulten ja silmänympärysten iholle, jonne muilla kupeilla et pääse. Pieneydestä huolimatta, teho on aivan huikea!

BLISS vartalokupeilla hoidat vartalon kokonaisvaltaisesti. Kupeilla pääsee helposti käsittelemään koko kehoa (vinkki käytä ihan kapeimpiin kohtiin isompia kasvokuppeja esim. ranteet ja kädet tai jalkaterät). Vartalokupit ovat täydellinen ase selluliittia, turvotusta ja lihaskipuja / jumeja vastaan. Kuppaus on oiva apu myös painonpudotukseen, sillä se tukee aineenvaihduntaa ja auttaa poistamaan kehosta kuona-aineita.

Vartalokupit auttavat myös palautumiseen. Oletpa sitten ammattiurheilija tai viikonloppusoturi, nauti paremmasta liikkuvuudesta, pysy urheilullisen suorituskyvyn huipulla ja ehkäise vammoja liukukuppauksella!

Olkoon liukukuppaus salaisuutesi hehkuvaan ihoon ja terveen näköiseen vartaloon!

Varasto loppu