LureEssentials – GLAM CHIC lasinen liukukuppaus-setti kasvoille ja vartalolle

69,00  55,00 

Yep, me tosiaan saimme koko maailmaa ravistelleen kasvojenkohotussetin kauppaamme!

Kun testaat tätä settiä tiedät tulleesi kuppauksen taivaaseen! Aivan järjetön ero kaikkiin muihin kuppimalleihin😳!

Kasvojen kuppaus tarjoaa punaisen maton tuloksia vain 5 minuutissa! Tätä rakastaa koko Hollywood! Tämä setti vie käsityksesti liukukuppaamisen tehosta täysin uudelle asteelle! Niin tehokasta ja helppoa. Puristus on kevyt ja liukuminen omaa luokkaansa, näillä kupeilla liukukuppaus on ILO!!!!

Maailman tehokkainta ihonhoitoa. Hyvästi turvotus, rypyt, selluliitti ja kivut! Tervetuloa kaunis hehkuva iho!

Vaihda liukukuppauskuppisi spa-tasoisiin lasikuppeihin!

Liukukuppauksella voit muuttaa ihosi ulkonäköä ja kehosi terveyttä minuuteissa. Sarja sisältää 4 erikokoista kuppia. Tällä kuppisarjalla hoidat vartalon ja kasvot – koko kehon päästä varpaisiin! Hyvästi rypyt, selluliitti, lihaskivut ja turvotukset!

Kasvokupeilla hoidat kasvot, kaulan ja dekolteen ihon tehokkaasti ja nopeasti. Eikä unohdeta silmiä ja huulia, sillä kyllä! Kupit käyvät myös huulten ja silmänympärysten iholle, jonne muilla kupeilla et välttämättä pääse. Pieneydestä huolimatta, teho on aivan huikea!

Vartalokupilla hoidat vartalon kokonaisvaltaisesti. Kupeilla pääsee helposti käsittelemään koko kehoa (vinkki käytä ihan kapeimpiin kohtiin isompia kasvokuppeja esim. ranteet ja kädet tai jalkaterät). Vartalokupit ovat täydellinen ase selluliittia, turvotusta ja lihaskipuja / jumeja vastaan. Kuppaus on oiva apu myös painonpudotukseen, sillä se tukee aineenvaihduntaa ja auttaa poistamaan kehosta kuona-aineita.

Vartalokupit auttavat myös palautumiseen. Oletpa sitten ammattiurheilija tai viikonloppusoturi, nauti paremmasta liikkuvuudesta, pysy urheilullisen suorituskyvyn huipulla ja ehkäise vammoja liukukuppauksella!

Olkoon liukukuppaus salaisuutesi hehkuvaan ihoon ja terveen näköiseen vartaloon!

Varasto loppu