NORDIQ Nutrition B-Complex, 60 kapselia

20,90  18,90 

Tässä todellinen hifi-kattaus sinulle joka arvostat korkeinta mahdollista olemassa olevaa laatua! Nordiq aiheuttaa minussa miltei käsittämätöntä innostusta! Tälläisiä tuotteita vaan ei ole missään muualla!

Sattumoisin tämä suosikkini sisältää serotoniinisynteesiin osallistuvia ainesosia. Kun sen yhdistää 5 HTP.n kanssa ”aina nälkä” on muisto vain ja vanne ei ehkä enää purista päätäsi!

LUE LISÄÄ AIHEESTA TÄÄLTÄ.

Tuote soveltuu kiireiselle ja stressaantuneelle ihmiselle ja se on ihanteellinen väsymys- ja uupumustiloissa sekä urheilun tukiravinteena.

Sisältää ravinteita, jotka auttavat B-vitamiineja toimimaan optimaalisesti. Tuotteen sisältämät kasvit tukevat kehon ja mielen tasapainoa.

C-vitamiini ehkäisee väsymystä ja uupumusta ja tukee samalla vastustuskykyä. Tuote soveltuu kiireiselle ja stressaantuneelle ihmiselle ja se on ihanteellinen väsymys- ja uupumustiloissa sekä urheilun tukiravinteena.

Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille. Täysin lisä- ja täyteaineeton. Ei sisällä makeutusaineita eikä sokeria. Ei sisällä gluteenia, vehnää, maitoa, soijaa tai hiivaa.

Varastossa