USKOMATON ELÄMÄ – hormonit hyödyksesi 😍

Vielä vuosikymmen sitten ikääntyminen tuntui minusta pelottavalta. Nyt minä juoksen sitä kohti takki auki ja huudan että YESH, BRING IT ON✨🔥✨!

Mikä on muuttunut? Olin löytänyt puhtaan ravinnon ja kyvyn saada keho näyttämään hyvältä jo kymmenen vuotta sitten. Se mitä en ollut löytänyt oli OMIEN HORMONIENI VOIMAN.

Minussa eli sitkeästi uskomus siitä, että hormonit ovat naisten vitsaus ja kirous. Että ne on luotu haittaamaan jokaista kuukautta naisen elämässä. Ehkä pahinta kaikista mitä voin ajatella oli tulevaisuudessa siintävät vaihdevuodet. Koska se olisi sitten siinä, tervetuloa hiki ja henkinen kurjuus ja kauheus? FUCK IT! Niin ei totta!

Minä täytän seuraavaksi 48 vuotta. Onko minulla vaihdevuosioireita? Ei.

Esivaihdevuosioireet voivat alkaa jo 35-vuotiaana länsimaisella elämäntavalla. Onko minulle esivaihdevuosioireita kuten lyhentynyt kierto, vatsaan kerääntyvää rasva, pahentuvat PMS-oireet, päänsäryt, megamenkat tai estrogeenin laskusta johtuvaa tunnetason epätasapainoa? Oli, mutta EI OLE ENÄÄ! 

Minä tein sen. Yhdistin opiskelemani ja opiskelin lisää. Ensin halusin tutkia ja selvittää stressihormoni kortisolin ja uupumuksen vaikutukseen naisen kykyyn pudottaa painoa. Sitten halusin selvittää estrogeenidominanssin vaikutuksiin naisen kykyyn polttaa rasvaa. Siinä vaiheessa olinkin jo täysin kauhuissani kun ymmrärsin, että suurin osa meistä naisista elää käytännössä ilman rasvaapoltavaa ja luonnollista masennuslääkettä eli progesterinia! Kauhuni lisääntyi kuin ymmärsin että meillä kaikilla on liikaa estrogeeniä ja sen aggressiivista muotoa E2! Kaikki teki järkeä!

On täysin selvää miksi meillä on PMS, turpoamiset, jumitukset, selliliitit ja paha olo. Korkea estrogeeni lihottaa ja on korkeasti tulehdusta aiheuttavaa. 

Jos siis sinä nainen kärsit yhtään seuraavista oireista:

Runsaat kuukautiset, Mielialavaihteluita, Rasvaa vatsassa, lanteilla ja  reisissä, Selluliittia, Turvotukset, Nesteen kerääntyminen Migreenit, päänsäryt erityisesti ennen kuukautisia, Hämähäkkisuonia, Kivuliaat kuukautiset, Itkuisuus, PMS, Arkuuttaa rinnoissa, Masentuneisuus, Ahdistukset, Tunnetason ongelmat, Nivelkipuja, Muistin huonontuminen, Kuiva, kimmoisuuden menettänyt iho (Kollgeenin menetäminen) Ohentuva iho, Vaikeuksia nukahtaa ja pysyä unessa, Kuivat silmät ja limakalvot, Hiusten huono kunto ja ohentuminen, Väsymys, Kuumat aallot, Rasvan kerääntyminen vatsaan ja kylkiin, Epäsäännölliset kuukautiset, Kivuliaat ja runsaat kuukautiset, Ärsyyntyminen, Raivo, Univaikeuksia ja heräämisiä keskellä yötä, Turvotuksia nilkoissa ja vatsassa?

Sinulla on ongelmia estrogeenin ja progesteronin suhteessa, estrogeenin laadussa ja sen pilkkoutumissa. Minä sanon sen nyt sinulle:

KYSEESSÄ EI OLE TEKEMÄTÖN PAIKKA! ASIOIHIN VOI TODELLAKIN VAIKUTTAA, NOPEASTI RAVINNON JA ELÄMÄNTAVAN PIENILLÄ JA HYVILLÄ MUUTOKSILLA. SE JOKA MUUTA VÄITTÄÄ, EI OLE PÄIVITTÄNYT OSAAMISTAAN MUUTAMAAN VUOSIKYMMENEEN. KLIKKAA. 

Jokaisen naisen tulisi saada tämä tieto. Se vain muuttaa koko elämäsi.

💖 KLIKKAA ELÄMÄSI TÄRKEIMPÄÄN VALMENNUKSEEN TÄSTÄ. 

Jokaisen yli 40-vuotiaan naisen tulisi (osallistua valmennukseen ja) syödä ainakin kuurina

💖 TÄTÄ LISÄRAVINNETTA. Se tasapainottaa ja auttaa myös kierron tasapainoituksessa. Sun pitää testata että tiedät!

Jokaisen yli 35-vuotiaan, joka kärsii yllä olevista oireista tulisi osallistua valmennukseen ja syödä kuuri

💖TÄTÄ PROGESTEROONIN VAJETTA KORJAAVAA TUOTETTA.

Jokaisen naisen tulisi kokea salvian mielialaa kohottava vaikutus:

💖Oikeasti IHAN MAHTAVA TUOTE!

TYÖKALUPAKKISI👇