EATING FOR BEAUTY – Elämänmuutosvalmennus

Tämä valmennus on kaikkea mitä olen toivonut ja niin paljon enemmän. Valmennus, jota olen odottanut, mutta en uskonut koskaan löytäväni.” -Piia 

Haluatko varmasti ja lopullisesti ihannepainoosi? Haluatko itsellesi oman elämäntavan ja pysyvän ruokavapauden?

Naisten oma, ainutkertainen elämänmuutosryhmä starttaa 20. elokuuta 2021. Myynti aloitetaan heinäkuussa. Facebook-ryhmä aukeaa viikkoa aiemmin!

E4B -valmennus tarjoaa sinulle yksilöllisesti räätälöidyn hyvinvoinnin ja kauneuden formulan, jonka avulla viet hyvinvointisi täysin uudelle tasolle!

 

ILMOITTAUDUN MUKAAN

 

Oletko koskaan kysynyt…

Miksi en laihdu? – Miksi painonpudotus ei ole pysyvää?

Miksi aineenvaihduntani on jumissa? – Miksi elämänmuutos ei onnistu? 

Miksi olen jatkuvasti väsynyt? – Miksi minulla on erilaisia ruokariippuvuuksia ja koukkuja?

Jos vastasit yhteenkin yllä olevista kyllä, Eating for Beauty on tarkoitettu sinulle!

Vaivaako viimeisen viiden kilon syndooma?
Oletko kokeillut erilaisia ruokavalioita, mutta pysyvä muutos on jäänyt vain haaveeksi?
Oletko aloittanut jo vaikka mitä, mutta huomannut palaavasi aina lopulta samaan pisteeseen?
Pitääkö sinunkin kohdallasi paikkansa tilastollinen fakta, että jokainen aloittamasi dieetti ja ruokavalio on itse asiassa tuonut sinulle loppujen lopuksi muutaman ylimääräisen kilon lisää?
Onko vatsasi jatkuvasti turvoksissa ja kipeä?
Oletko sokerikoukkussa tai onko sinulla muita ruokariippuvuuksia?
Oletko jo menettänyt uskosi siihen, että painonpudotus tai tervehtyminen voisi oikeasti onnistua tai olla jopa helppoa?
Oletko alavireinen ja masentunut?

E4B on tehty viimeiseksi koskaan tarvitsemaksesi ruokavaliovalmennukseksi. Sen tavoitteena on auttaa sinut kokonaan uuden elämän pariin, lopullisesti!


”Tämä kurssi on ollut parhaimpia päätöksiäni aikoihin 🙏 Pala kerrallaan pureudutaan kokonaisvaltaisesti hyvinvointiin. Rakennetaan koko suhtautuminen ruokaan uusiksi antamalla kiinnostavaa ja monipuolista teoriatietoa, unohtamatta sitä tärkeää henkistä puolta. Tukea on saatavana Susannalta koko ajan, kuin myös huippuryhmän vertaistuki. Suurten muutosten kurssi, suosittelen! ❤️”
Saija E4B tammikuu 2020 ryhmäläinen


Mihin E4B-valmennus perustuu?

E4B perustuu luonnolliseen, puhtaaseen ruokaan yhdistettynä optimoituun rasvanpolttojaksoon. Se on 12-viikon yhteinen, tiivis matka.

Valmennuksen moduulit:

1. Havainnointi ja Oppiminen, 3 viikkoa.
Ennenkokematon syväsukellus ja oppimisjakso starttaa! Lupaan, että aloitat aivan uuden, innostavan ja rakkaudellisenn aikakauden! Syyllisyys jää taaksesi. Matka kohti oikeaa ruokavapautta alkaa.

2. Rakennus ja Puhdistus, 3 viikkoa.
Rakennamme ja täytämme ennen puhdistamista! Painosi lähtee putoamaan kuin itsestään tässä prosessissa! Otamme isoa niskalenkkiä kaikista ruokariippuvuuksistasi, sokeri-ja hiilihydraattikoukusta ja optimoimme kehoasi kohti rasvanpolttoa!

3. Rasvanpoltto, 3 viikkoa.
Oi vitsit, viimeistään ja todellakin viimeistään nyt meillä on käsillä hurja rasvan tiristys, tervehtyminen sekä prosessin syventyminen. Hello uusi Sinä! Heippa vatsakivut ja jumittava aineenvaidunta.

4. Elämänmuutos, 3 viikkoa.
Viimeisen kolmen viikkon aikana vedämme yhteen kokemuksemme ja haemme jokaiselle sopivan syklin, millä aloittaa loppuelämän superenerginen kauneus ja hyvinvointi ihannepainoisena! Tulet huomaamaan kuinka muuttunut ja erilainen suhde sinulla on ruokaan! It is going to be amazing!!

Muutokset tehdään prosessinomaisesti, viikko viikolta. Samanaikaisesti kun täydennät ravinnevajauksia, opit havainnoimaan omia syömiseen liittyviä tapa-, käytös- ja uskomusmallejasi. Lähdemme luomaan uusia malleja, jotka yhdistyvät luonnollisesti oppimaasi tietoon ja havaintoihisi omasta itsestäsi.

Viimeiset viikot keskitymme etsimään juuri Sinulle sopivaa ja oikeata elämäntapaa.

Nykyihmisen terveyteen, kauneuteen ja ylipainoon liittyvät ongelmat ovat linkittyneitä erilaisiin puutoksiin sekä mm. ruokateollisuuden aiheuttamiin uskomuksiin, riippuvuuksiin, tulehdustilaan, että tunneaiheisiin, jotka heijastuvat myös ruokaan.

Nälkä ja valinnat ruuan ympärillä eivät ole johtuneet heikosta tahdonvoimasti tai laiskuudestasi. Heikot valinnat, tavat, stressi ja itsesyytökset sekoittavat myös hormonitoimintasi, jolloin tahdonvoimallasi ei ole enää minkäänlaista voimaa. Hormonit, aliravitsemus ja psyykkiset mallit kun voittavat aina. Piste. SINÄ olet ollut täysin aseeton tähän taisteluun.

Hyvä uutinen on, että et ole aseeton enää. Ei enää syyllisyyttä! Opit hurjan paljon itsestäsi, tunteistasi ja ajatuksistasi suhteessa syömääsi tai syömättä jättämääsi ruokaan. Aloitat matkan kohti todellista vapautta ruuasta! Aloitat polun todellliselle elämänmittaiselle muutokselle ja poisoppimis-ja oppimisprosessille, jotka mahdollistavat pysyvän elämänmuutoksen!


”Tämä on kaikkia niitä naisia varten, jotka ovat valmiita lopettamaan laihduttamisen ja kulkemaan pysyvään elämänmuutokseen itsensä hyväksymisen ja rakkauden kautta.”
-Piia E4B tammikuu 2020 ryhmäläinen


Mitä saat kun osallistut valmennukseen?

Eating for beauty valmennus on yhteinen matka, joka kestää 12 viikkoa. Se etenee ohjattuna viikko viikolta ja kaikkien osallistujien on tarkoitus edetä samaa tahtia. Tällä tavoin saat ohjauksesta ja ryhmän tuesta kaiken mahdollisen irti. E4B on siis häpeämätön, rakkauden ja sisarellisen tuen täyteinen ryhmämatka, ei mikään yksin reppu selässä tehtävä omatoimimatka.

Matkatavarasi on jo pakattu. Laukusta löytyy:

12 viikon ajaksi pääsy valmennusalustalle, jota voit käyttää puhelimella ja läppärillä

Viikottaiset videoluennot ravinnosta sekä tekstimuodossa viikon tehtävät

Syventävää tietoa ravinnosta ladattavina pdf:tiedostoina

Kuunneltavia ohjattuja meditaatioita

Ohjatut hengitysharjoitukset audio- ja videomuodossa

Informaatiota parhaista lisäravinteista

Tukea ja inspiraatiota valmennettavien omassa Facebook -ryhmässä

Kenelle E4B ei sovi?

Jos odotat olevasi valmis ja pysyvässä ihannepainossa kuukauden kuluttua valmennuksen alettua, ÄLÄ aloita tätä valmennusta. E4B pyrkii pitkäaikaisiin tuloksiin. E4B on prosessi.

Lisäksi:

Sinun tulee olla valmis sitoutumaan annettuihin ohjeisiin.

Sinulla tulee olla halu tutustua itseesi paremmin.

Sinulla tulee olla halu ottaa vastuuta omasta itsestäsi ja valinnoista.

Sinun tulee olla valmis elämänmuutokseen. Se tarkoittaa vanhoista tavoista luopumista tai niiden muuntamista.

Kaikki kohdat eivät tule olemaan helppoja, mutta ne ovat palkitsevia ja jopa ratkaisevan tärkeitä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä E4B:stä?:

Sopiiko valmennus miehille?
E4B on erittäin tykki ja pätevä ruokavaliovalmennus sekä miehille että naisille. Päädyimme kuitenkin ratkaisuun, että tämänhetkiset valmennusryhmät ovat vain naisille. Pyrimme luomaan mahdollisimman vapaan ja luottamuksellisen ilmapiirin ryhmälle, kun katsomme kehoa ja syömistä pintaa syvemmältä. Miesten valmennukset aukevat tulevaisuudessa. Yksityisvalmennukset ovat myös mahdollisia. Kyselyt: elamanmuutos@freetox.fi .

Sisältyykö valmennukseen treenaamista tai liikuntaa?
Terveys ja keho rakennetaan 80%:sti keittiössä. E4B ei siis vaadi treenaamista. Voit jatkaa jo olemassa olevien lajiesi parissa halutessasi. Kevyt liikunta, kuten kuten liikkuminen luonnossa ja erilaiset kehonhallintatekniikat ovat aina suositeltavia tasapainoa ja onnellisuutta lisäävinä tekijöinä.

Valmennukseen kuuluu vapaaehtoisena keskikehoa muokkaavia hengitysharjoituksia ja tietoista lihashuoltoa. Valmennukseen kuuluu myös vapaaehtoisena kuunteluita, meditaatioita ja ohjattuja hengitysharjoituksia.

Onko E4B ketovalmennus?
Ei, E4B on elämänmuutosvalmennus. Ketoosi tilana on mahdollinen rasvanpolttoviikkoina.

Ketoosi on lopettanut sokeririippuvuuteni, tuleeko se tässä minulle takaisin?
Vahva kokemuksemme on, että erilaiset ruokavaliot muuntavat riippuvuuksiamme ja tarjoavat meille uusia riippuvuuden kohteita. Esimerkkinä ketoosi voi tehdä meistä riippuvaisia itse ketoosista, jolloin elämä ketoosin ulkopuolella näyttäytyy epäterveenä tai pelottavana. Riippuvuudet ja mallit eivät ole poistuneet meistä todellisesti vaan vaihtaneet sujuvasti kohdetta.

Emme uskalla poistua opitusta mallista, tai ”kaikki ryöstäytyy taas käsistä”. Voimme myös pelätä ravinnetiheitä hiilihydraatteja ja hedelmiä. Voimme käyttäytyä pakkomielteisesti ja syyllistävästi itseä ja muita kohtaan. Paino voi lähteä jyrkkään nousuun heti ruokavalion tai dieetin lopetettuasi. Nämä eivät näyttäydy meille todellisena vapautena.

Sopiiko E4B kasvissyöjille?
Sopii, pienillä säädöillä. E4B pyrkii luonnolliseen elämäntapaan. Kasvissyöjällä osa proteiinilähteistä tulee olemaan teollisia. Voit tästä syystä tarvita myös erilaisia aminohappolisiä ruokavalioosi, kuten esimerkkinä välttämättömät aminohapot, EAA.

https://freetox.fi/tuote/puhdas-eaa-essential-amino-acids-valttamattomat-aminohapot-250g/

Ovatko lisäravinteet pakollisia valmennuksessa?
Lisäravinteet ovat suosituksia, eivät pakollisia. Valmennuksen pystyy viemään läpi ilman niitä. Lisäravinteilla on kuitenkin paikkansa nykysessä teollisessa ruokavaliossa. Maaperän köyhyys, tehotuotanto ja teolliset prosessoinnit aiheuttavat mm. välttämättömien kivennäis- ja hivenaineiden puutoksia.

Naisilla, joilla on mm.väsymystä, selittämätöntä painonnousua, ongelmia ferritiinin tai hiustenlähdön kanssa tietyt lisäravineet helpottavat ja nopeuttavat ravinnevajeiden korjaantumista. Jos valitset olla ilman ravinnelisiä, ravinnon laatuun on kiinnitettävä erityistä huomiota.

Ketoosi on rasvanpolttoviikolla mahdollinen. Ketoosissa on huolehdittava elektrolyyttien saannista.

Kuka on E4B valmentajasi ja kanssakulkijasi?

Minä olen Susanna Tanni, 46 -vuotias Holistinen Terveysvalmentaja, Holistic Health Coach ja klassisen matto-ja laitepilateksen opettaja. Olen toiminut puhtaan ravinnon ja kehon hyvinvoinnin parissa viimeiset 14 vuotta.

Ensimmäisen kerran perehdyin ravintoasioihin englantilaisessa pilatesopettajakoulutuksessa. Päädyin tekemään päättötyöni puhtaan ravinnon vaikutuksesta masennukseen, joka oli minulle tuolloin tuttu tila. Samaan aikaan olin kroonisesti flunssa-ja poskiontelotulehduskierteessä, selkä-, vatsa- ja nivelkipuinen. Minulla oli hyvin usein päänsärkyä, korkea verenpaine, ensimmäiset migreenit ilmaantuivat ja elämä oli todella haastavaa kivuliaan endometrioosin kanssa.

Muutin tuolloin oman ruokavalioni pois suomalaisen ruokavaliosuosituksen mukaisesta ruokavaliosta. Koin merkittäviä muutoksia omassa olotilassani. Vuonna 2008 törmäsin raw foodiin ja tein sitä myötä uudet elämänmuutokset. Sitä seuraavat vuodet olivatkin parantumisen, täydellisen energisoitumisen, uudenlaisen kauneuden ja sisäisen hyvinvoinnin juhlaa.

Tämä kaikki siivitti minua opiskelemaan lisää ravinnosta. Ravinto-opintoja ovat edesauttaneet pohjalla olleet fysiologian ja anatomian opinnot, jotka ovat antaneet ymmärryksen ihmisestä kokonaisuutena.

Viime vuosina olen soveltanut kaikkea oppimaani käytäntöön tekemällä työtä lukuisten asiakkaiden kanssa. Kokemuksen myötä olen oppinut lisää siitä, miten yksilöllisiä me ihmiset olemme mitä syömiseen tulee.

E4B valmennuksen olen tehnyt itselleni. Halusin koota yhteen kaiken tähän asti keräämäni tiedon, tietoisuuden ja kokemuksen. Tarjolla on pysyvän energian, nuorekkuuden, hyvinvoinnin ja kauneuden formula, joka on räätälöitävissä kaikille yksilöllisesti.

Uskon rakkauteen, kauneuteen, syyllisyydestä luopumiseen ja vapauteen. Valmentajana olen rakastava, mutta tiukka. Tietyt asiat ovat minulle ihmisen fysiologian faktoja ja tulen vahvasti kannustamaan sinua omaan parhaaseen suoritukseesi. Sinun omaksi parhaaksesi!

– Susanna Tanni –

E4B 01/2020 ryhmäläisten kokemuksia: 

Tämä valmennus on kaikkea mitä olen toivonut ja niin paljon enemmän. Valmennus, jota olen odottanut, mutta en uskonut koskaan löytäväni.

Tässä ei pudoteta painoa keinolla millä hyvänsä, vaan kaikki asiat ja muutokset tehdään rakkaudesta ja kunnioituksesta omaa itseä ja kehoa kohtaan. Asiat tehdään perustellusti ja järkevästi pikkuhiljaa edeten. Tässä paneudutaan juuri niihin ongelmiin ja kysymyksiin, joita itselläni on vuosikausia ollut, mm. tunnesyöminen, ruokariippuvuudet, suoliston ja hormonitoiminnan epätasapaino, itsensä hyväksyminen ja rakastaminen sekä optimaalinen ravinto. Eikä painonpudotus oikeastaan olekaan enää kovin korkealla tavoitteissani, tiedän, että se tulee seurauksena noiden edellä mainittujen asioiden korjaantuessa. 

Valmennusta on nyt takana neljä viikkoa ja joka päivä koen niin syvää kiitollisuutta, että saan olla tässä matkassa mukana. Ennen kaikkea matkalla omaan itseeni. Susannan lempeys ja rakkaus yhdistettynä valtavaan tietämykseen ja tietoisuuteen on jotain niin suurta ja voimallista. Ensimmäistä kertaa elämässäni teen tämän kaiken kunnioituksesta ja rakkaudesta itseäni ja kehoani kohtaan. Kaikkien näiden vuosien ja dieettien jälkeen olen itselleni velkaa tällaisen valmennuksen ja minä todella olen ansainnut tämän.

Tämä on kaikkia niitä naisia varten, jotka ovat valmiita lopettamaan laihduttamisen ja kulkemaan pysyvään elämänmuutokseen itsensä hyväksymisen ja rakkauden kautta.-Piia

”Elämäntapavalmennus? Niinhän ne kaikki, eikö? Silti yksikään ei ole ollut. Mikään ruokavalio, valmennus tms ei ole tuntunut ihan oikealta, ihan mun jutulta. Eikä ole jäänyt. Mutta tämä… 

Kun sukelletaankin johonkin aivan muuhun, kuin siihen että tuijotettaisi määriä, kaloreita tms. Kun lähdetään liikkeelle siitä, mistä aina pitäisi. Itsestä, omista tunteista, siitä, mikä sinä olet ja miksi. Kun hypätään syvään päähän ja pikkuhiljaa lähdetään kerimään auki syitä sille miksi syödään, kuten syödään ja miksi toimitaan, kuten toimitaan. Opetellaan vähitellen, lempeästi. Ei pakottamalla, eikä siksi koska täytyy vaan siksi koska niin on hyvä ja koska haluaa. Ja mikä tärkeintä, yhdessä. Koska kukaan ei ole täällä yksin. Samassa altaassa pärskitään kaikki. Ja E4B:ssä voima on syntynyt niistä ympärillä olevista ihmisistä ja siitä mahtavasta energiasta, mikä meissä on. Mun matka E4B:n kanssa on vasta alussa, mutta jo nyt tiedän että matka kannatti aloittaa ja erityisesti, että sitä kannattaa jatkaa. Koska mä haluan nähdä mihin se johtaa. Mitä kaikkea vielä on vastassa ja ennen kaikkea, mikä odottaa perillä.” -Jenni

”E4B valmennus on antanut niin paljon, vaikka olemme vasta alkumatkalla! Olen saanut paljon teoriatietoa, käytännön opastusta, harjoituksia ja selkeät ohjeet miten edetään lempeästi ja itseä rakastaen maaliin asti🥰💖🙏!Askel askeleelta, kehoa kuunnellen, pieniä muutoksia tehden ja keho voi jo nyt paljon paremmin: turvotus vatsan alueelta vähentynyt, mieliteot makeaan kadonneet ja tilalle tullut vihreän ja kaiken terveellisen himo, jopa selleri uppoaa raakana välipalaksi!Innolla odotan koko valmennusaikaa ja sen vaikutuksia, olen niin kiitollinen🙏!” -Johanna 

”Oon saanut kokea Ihan huikeita meditaatioita jotka tulevat sydänviisaudesta ja sielusta.Sanoisin myös että tämä valmennus on matka. Matka jota ei tarvitse kulkea yksin vaan Susanna n ja muiden kurssin naisten kanssa. En ole koskaan tuntenut näin suurta rakkautta itseeni ja kehooni ja valmennus on vasta puolivälissä❤️ Siksi voin sanoa olevani voittaja jo nyt. Keho on solakoitunut vaikka varsinainen rasvanpoltto on vasta tulossa mutta ihaninta tässäkin on se että ensimmäistä kertaa mulla ei oo laihtumiseen edes tällaisen valmennuksen aikana mitään pakkoa. Mun pää tavoitteeksi onkin noussut tasapainoinen elämä vaikka lähdin tähän painonpudotus mielessä❤️ Se tulee näköjään sitten bonuksena😉. -KatariIna

”Olen onnellinen kurssista.”-Hilkka

”E4B:n ja Susannan myötä olen oppinut lentämään! – ennen kaikkea VIHREIN siivin, joiden uskon kantavan pitkälle niin mielen kuin kehonkin hyvinvoinnin saralla! 🧚🏻🌱💖 Ruokavalio ja psyyke todellakin kulkevat käsi kädessä ❣️ 🙏🏻  Katariina

”Pitkästä aikaa voin katsoa peiliin ja kokea, että mä riitän ja kelpaan ihan vaan koska mä oon mä ❤ Se on tän matkan ansiota ja hei ollaan vasta alussa 😍”-Tiia

”Niin paljon enemmän kuin ”laihdutuskuuri”. Jos on valmis kohtaamaan itseään syvemmin (esim tunnesyömisen saralla), ja tulemaan hyväksymään ja rakastamaan itseään syvemmin tämän johdosta, suosittelen!🙌❤tukee hienosti myös muita toipumisprosesseja tai sellaisenaan todellinen uusi alku, tällä kertaa rakkaudesta❤.-Mari

”On ilo katsoa peilistä itseään tuntematta häpeää, syyllisyyttä ja ilman minkäänlaista nolouden tunnetta. Minä olen minä. Se ei tarkoita ettenkö voisi muuttaa jotakin, se ei tarkoita sitä että jäisin paikoilleni. Olen pureutunut juurisyihin. Se tie johtaa eteenpäin. Tämä on ensimmäinen kokonaisvaltainen valmennus ikinä, rakkaus E4B❣️-Anita

”Tämä kurssi on ollut parhaimpia päätöksiäni aikoihin 🙏 Pala kerrallaan pureudutaan kokonaisvaltaisesti hyvinvointiin. Rakennetaan koko suhtautuminen ruokaan uusiksi antamalla  kiinnostavaa ja monipuolista teoriatietoa, unohtamatta sitä tärkeää henkistä puolta. Tukea on saatavana Susannalta koko ajan, kuin myös huippuryhmän vertaistuki. Suurten muutosten kurssi, suosittelen ❤️-Saija