Valmennus on juuri sinulle joka haluat:

💕 Saavuttaa tavoitteesi

💕 Voida hyvin

💕 Henkilökohtaista tukea

💕 Inspiroivan kickstartin omalle loppuelämän muutokselle

 

Oletko jossain näistä tilanteista?

💕 Olet kokeillut “jo kaiken”

💕 Hyvän alun jälkeen innostus lopahtaa liian nopeasti

💕 Et ole saavuttanut tavoitteitasi yksin

💕 Koet laajan valmennusmateriaalin haltuunoton yksin liian raskaaksi / vaikeaksi.

💕 Haluat henkilökohtaista valmennusta / tsemppiä tavoitteiden saavuttamiseksi

Yksityisvalmennuksen toimivuus perustuu:

Ainutlaatuisen alkukartoituksen avulla pääsemme heti kiinni juuri sinun haastekohtiisi! Kartoitus on todettu useissa valmennuksissamme erittäin toimivaksi ja valmentajien ammattitaidon kautta se avaa juuri sinun tarpeesi ja taustasi.

Meillä on omakohtainen kokemus siitä, miltä sinusta tuntuu.

On aika oppia pistämään oma itsesi elämäsi varasijoilta sijalle YKSI!

Yksityisvalmennus tapahtuu yhteistyössä Susannan kanssa. Rakastettu valmentajamme Riina kulkee kanssasi kohti tavoitteitasi!

Valmennuksissamme on ollut yli 4000 tuhatta naista joita olemme valmentaneet menestyksekkäästi löytämään uudestaan kadotetun energian, ilon ja oman upean naiseutensa!

Sinun ei tarvitse enää selviytyä yksin.

Etsimme yhdessä sinulle parhaat ja toimivimmat ratkaisut. Saat säännöllisen henkilökohtaisen tuen ja tsemppauksen omaan etenemiseesi.

Alkukartoituksessa yksilöllisen oirekartoituksen ja esitietojen avulla tehdään henkilökohtainen treeni, ruokavalio ja lisäravinnesuunnitelma tukemaan tavoitteidesi saavuttamista.

Zoom-tapaamisissa saat henkilökohtaista ohjausta ja pääset kysymään tarkentavia / laajempia kysymyksiä ja kertomaan omasta edistymisestäsi. (Vaihtoehtona myös videopuhelu / puhelu)

Whats App yhteydessä seuraamme sovitusti etenemistä viikon aikana ja voit esittää pienempiä eteen tulleita kysymyksiä. (Vaihtoehtona myös erikseen sovittaessa muut viestintäsovellukset)

Yhteenveto ja jatko-ohjaus tapaamisessa (Zoom) pääset tekemään oirekartoituksen uudelleen ja saat ohjeet jatkoon kuinka jatkaa eteenpäin yksilövalmennuksen jälkeen.

Minä olen Riina, neljän ihanan tyttären äiti ja itsekin Susannan valmennusten kautta itseni uudelleen löytänyt ihana, upea, onnellinen, sinunkaltaisesi nainen.

Olen ollut Susanna opissa reilun kahden vuoden ajan, ensin valmennettavana, myöhemmin mentorina ja nyt teidän ihanien naisten valmentajana.

Oma polkuni on ollut varmasti hyvin samankaltainen kuin useilla meistä naisista. Perhe, lapset ja työ on mennyt oman itseni edelle aivan liian pitkään. Lamaannus, ylivire, syyllisyys, pysähtyneisyys, riittämättömyyden tunne, itserakkauden ja itsemyötätunnon täydellinen puuttuminen, kaikki nämä ovat olleet läsnä omassa arjessa. Ja se on näkynyt ja tuntunut niin kehossa kuin mielessäkin.

Itse valmennukset läpikäyneenä tiedän tarkalleen millaisia haasteita ja vaiheita voi elämänne tärkeimmässä muutosprosessissa tulla vastaan.

Tiedän myös kuinka usein ihan yksinkertaisilla ja helpoillakin keinoilla ja muutoksilla ei mikään olekaan enää mahdotonta tai saavuttamattomissa. Siksi minä olen nyt täällä teitä varten, teidän valmentajananne.

Minä tunnen Susannan valmennusmetodit kuin omat taskuni.

Kaikki tietotaito joka minulle on kertynyt, on tullut näiden valmennusten ja teidän valmennettavien naisten kokemusten kautta.

Susanna on opettanut ja ohjannut, antanut minulle mahdollisuuden kehittyä ja oivaltaa, olla mukana rakentamassa ja luomassa sellaisia kokonaisuuksia joita me naiset niin kipeästi olemme kaivanneet.

Olen äärimmäisen kiitollinen ja onnellinen siitä, että saan tehdä nyt töitä juuri sinun kanssasi. Kulkea rinnalla, jakaa ja iloita onnistumisista, kannustaa ja kuunnella.

Tehdään yhdessä sinun muutoksestasi totta!

1. Täytä hakemus

2. Käymme läpi hakemuksesi

Luemme kaikki hakemukset läpi 💖 jos koemme, että hyödyt yksilövalmennuksesta otamme sinuun henkilökohtaisesti yhteyttä.

Jos koemme, ettei tämä valmennus ole jostain syystä sinulle paras vaihtoehto, niin suosittelemme sinulle muita juuri sinun tilanteeseesi sopivampia valmennusvaihtoehtoja.

Valmennus alkaa!

Rakastettu valmentajamme Riina kulkee kanssasi kohti tavoitteitasi!

Löydä uudestaan kadotettu energia, ilo ja upea naiseutesi!

Nyt on sinun aikasi loistaa! Tehdään siitä yhdessä totta!

Freetox-valmennuksien luoja Susanna Tanni

Olen 48 vuotias Holistinen terveysvalmentaja, klassisen pilateksen opettaja, hengitys- ja seksuaalisuusvalmentaja. Opiskelen traumaterapian ja kognitiivisen psykoterapian alkeita. 

Olen viiden lapsen äiti ja keväällä 2022 myös maailman ylpein ja onnellisin isoäiti.

Olen toiminut yrittäjänä hyvinvointialalla viimeiset 15 vuotta, jonka aikana olen saanut kohdata ja valmentaa tuhansia asiakkaita. 

Vuonna 2019 tein päätöksen, että keskityn valmennustyössä yksinomaan naisten valmentamiseen. Se on ollut yksi parhaita päätöksiäni.

Sinun potentiaalisi on nimittäin täysin rajaton, sinä et vain tiedä sitä vielä!

VALMENNUKSEN ETENEMINEN

Alkukartoitus

Ennen ensimmäistä Zoom-tapaamista saat täytettäväksi oirekartoituksen ja mahdollisia muita täydennettäviä esitietoja. Sovimme ensimmäisen ohjauskerran ajankohdan.

Alkukartoituksen yhteenveto
ja ensimmäinen ohjauskerta (1h)

Neljän viikon yhteinen valmennusjakso alkaa ensimmäisestä ohjauskerrasta. Ohjaukset tapahtuvat Zoomilla. Ensimmäisellä ohjauskerralla saat yhteenvedon oirekartoituksestasi, sekä sinulle tehdään henkilökohtainen treeni, ruokavalio ja lisäravinnesuunnitelma tukemaan tavoitteidesi saavuttamista. Saat nämä ohjeet myös kirjallisena. (Vaihtoehtona myös videopuhelu / puhelu)

Whats App yhteydessä seuraamme sovitusti etenemistä viikon aikana ja voit esittää pienempiä eteen tulleita kysymyksiä. (Vaihtoehtona erikseen sovittaessa myös muut viestintäsovellukset)

Seuranta Zoom (1h) Kahden viikon jälkeen pidämme uuden tapaamisen, jossa saat henkilökohtaista ohjausta ja pääset kysymään tarkentavia / laajempia kysymyksiä ja kertomaan omasta edistymisestäsi. (Vaihtoehtona myös videopuhelu / puhelu)

Whatsapp – seuranta. Valmennettava raportoi valmentajalle sovitusti etenemisestään.

Yhteenveto ja jatko-ohjaus tapaamisessa (Zoom) pääset tekemään oirekartoituksen uudelleen ja saat ohjeet jatkoon kuinka jatkaa eteenpäin yksilövalmennuksen jälkeen. (Vaihtoehtona myös videopuhelu / puhelu)

Zoom on ilmainen, erittäin helppokäyttöinen videoneuvottelupalvelu.

Yksilövalmennus sisältää

2 x oirekartoitus ja tuloksien tulkinta (arvo 100€)

1 x henkilökohtainen treeni, ruokavalio ja lisäravinnesuunnitelma (arvo 300€)

3 x Zoom tapaamista ála 1h (arvo yht. 240€)

Ohjeet / suositukset jatkoa varten. (arvo 60€)

Valmennuksen sisällön yhteenlaskettu arvo on 700€

Valmennuspaketissa tarjoamme sinulle tämän sisällön kokonaishintaan 480€

Valovoiman Akatemian jäsenille tarjoamme ensimmäiset valmennukset lanseeraus-alehintaan 250€

Huomioithan, että ensimmäisiä tarjoushintaisia aloituspaikkoja on rajattu määrä (10 kpl),
joten jos haluat olla mukana niin toimi nopeasti.

Milloin valmennus alkaa?

Kun olemme hyväksyneet sinut yksityisvalmennukseen, sovimme yhdessä sinulle ja meille sopivan aloitusajan. Ensimmäiset yksityisvalmennukset alkavat aikaisintaan 6.6.2022

Miksi tähän pääsee mukaan vain hakemuksella?

Hakemuksella varmistamme, että valmennus palvelee sinua juuri tämän hetkisessä tilanteessasi ja että voimme auttaa sinua parhaiten yksilövalmennuksen avulla.

Mitä yksityisvalmennus maksaa?

Valovoiman Akatemian jäsenenä saat valmennuksen alennettuun hintaan 250€. Jos et ole jo Valvoiman Akatemian jäsen, voit lunastaa ilmaisen kokeilukuukauden tästä → VALOVOIMAN AKATEMIA

Miksi minun pitää kuulua Valovoiman Akatemiaan yksityisvalmennuksen aikana?

Valovoiman Akatemiasta löydät treeni-, harjoitus- ja reseptikirjastot valmennuksesi tueksi.

Yksityisvalmennuksessa ohjaamme sinua käyttämään näitä materiaaleja juuri sinulle optimaalisella tavalla tukemaan tavoitteidesi saavuttamista.

Valmennusmateriaalit kulkevat mukanasi lähes missä vain helppokäyttöisen Kajabi-sovelluksen avulla. Voit käyttää Akatemiaa myös verkkoselaimella.

Mitkä ovat yksityisvalmennuksen maksuvaihtoehdot?

Klarna

Klarnan tarjoamat maksutavat ovat:

Verkkopankkimaksu / Korttimaksut / Maksa myöhemmin
Maksa myöhemmin maksutavan ehdot

Muut maksuvaihtoehdot

Paypal

Liikuntaetu

Smartum / ePassi / Edenred / Easybreak

Katso ohjeet liikuntaedun käyttämiseen tästä.

Jos haluat maksaa valmennuksen osittaisesti liikuntaedulla sovi siitä etukäteen kanssamme ilmoittamalla asiasta sähköpostilla osoitteeseen elamanmuutos@freetox.fi.
Laskutuslisä sähköpostilaskulle on 5€. Maksun eräpäivä on seuraava pankkipäivä.