Toimitusehdot

Toimitamme tuotteet normaalisti 1-3 arkipäivän sisällä tilauksen rekisteröitymisestä. Parhaimmassa tapauksessa tilaus on kuitenkin seuraavana päivänä ovellanne. Alennuskampanjoiden aikana toimitusaika on 2-7 vrk. Tilaukset toimitetaan lähimpään postiin, K-Kauppaan, Matkahuoltoon tai asiamiestoimipaikkaan. Mikäli toimitus tapahtuu kirjeitse, tulee se kotiin asti. Toimitus voidaan tehdä myös suoraan kotiin, toimitustavan voi valita tilausvaiheessa. Tilaukset on myös mahdollista tilata kaverille, toimitusosoitteen voi valita tilausta tehtäessä.
Mikäli tilausta ei noudeta valitusta toimituspaikasta säilytysajan sisällä, palautuu lähetys takaisin lähettäjälle. Noutamatta jättäminen tulkitaan peruutukseksi. Tällöin lähetys sekä käsittelykulut laskutettaan täysimääräisenä ja loppu maksusuoritus palautetaan maksajalle.
Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin ja perua tilauksen, mikäli näemme siihen syyn.

Toimitus
1) Yli 89€:n ostokset ilmaiseksi lähipostiin, Postin pakettiautomaattiin tai Matkahuollon lähellä -pakettien noutopisteeseen. Perillä lähimmässä postissa klo 16.00 jälkeen. Postin toimitusaikakyselyssä määritellyillä alueilla ja yhteysväleillä. Nouto seurantakoodilla.
2) Yli 125€:n ostokset ilmaiseksi kotiin klo 14 mennessä. Mikäli ensimmäinen jakoyritys epäonnistuu, viedään paketti lähimpään postiin, josta sen voi noutaa saapumisilmoitusta tai id-numeroa vastaan.
Muutoin toimituskulut ovat:
4,95€ / Posti paketti
9,95€ / Posti kotipaketti
4,95€ / Matkahuollon lähelläpaketti
11,90€ / Matkahuollon jakopaketti

Toimitushinnat ulkomaille (Postnord, toimitus jakelupisteeseen)

Viro, Latvia, Liettua 16,24 €
Ruotsi, Tanska 18,18 €
Saksa, Itävalta, Benelux-maat 20,89 €

 

Peruuttamisoikeus

Sinulla on oikeus peruuttaa kauppa 14 päivän kuluessa siitä, kun tavara on vastaanotettu, syytä ilmoittamatta.

Peruuttamisoikeus ei koske ruoka-, juoma- tai kosmettiikkatuotteita, mikäli pakkaus on avattu.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi toivomme sinun ottavan yhteyttä asiakaspalvelu@freetox.fi, mutta voi käyttää myös peruutuslomaketta.

Peruuttamisen vaikutukset

Jos peruutat kaupan, palautamme sinulle kaikki  saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, että olet valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olet käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellet ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että sinulle ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia. Voimme pidättyä maksujen palautuksesta, kunnes olemme saaneet tavaran takaisin.

Sinun on lähetettävä tavarat takaisin tai luovutettava ne meille viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä. Sinun on vastattava tavaroiden palauttamisesta johtuvista välittömistä kustannuksista.

Olet vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seurausta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.

Maksutavat

Paytrail:
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla
Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Freetox kauppa toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.
Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.
Paytrail Oyj on myös maksun saaja.
Paytrail Oyj y-tunnus: 2122839-7
Lutakonaukio 7
40100 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830
Collector lasku ja osamaksu
Collector tarjoaa laskutusvaihtoehdon, johon tulee Collectorin laskutusmaksu 3€ sekä laskutuslisä 2€, jolloin laskutuskustannukset ovat yhteensä 5€. Laskutuslisä tulee Collectorin lähettämään laskuun.

Paypal:
PayPal on turvallisempi, helpompi tapa maksaa netissä. PayPal-palvelusta on nopeasti tullut maailman johtava verkkomaksujen käsittelijä, jolla on yli 150 miljoonaa tiliä maailmanlaajuisesti.
PayPalin avulla voit tehdä ostoksesi turvallisesti joko luottokortilla (Visa, MasterCard, Amex tai Discover) tai maksukortilla (Visa Electron, Maestro, Switch tai Solo). Maksaessasi PayPal-palvelulla luottokorttitietojasi käsitellään tietoturvallisesti vain heidän järjestelmässään, joten sinun ei tarvitse antaa pankki- tai luottokorttitietojasi kauppiaille.
Voit maksaa PayPalin kautta kahdella eri tavalla:
Luomalla oman PayPal-tilin. Tilin avaaminen on helppoa, nopeaa ja ilmaista. Palveluun tallennetaan luottokortti- tai maksukorttitietosi, jonka jälkeen voit käyttää PayPalia tuhansissa verkkokaupoissa maailmanlaajuisesti. Huom! Luo PayPal-tilin ennen kassalle menoa.
Maksamalla ilman PayPal-tiliä. PayPalissä voit maksaa myös ilman PayPal-tiliä. Tällöin maksusivulla täytetään tarvittavat kortti- ja osoitetiedot.
Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi)

Kuluttaja voi myös ODR-foorumin kautta viedä verkkokaupassa tehtyä kauppaa koskevan riitansa riidanratkaisuelimen käsiteltäväksi, jos myyjä ja kuluttaja eivät pääse keskenään sovintoon. ODR-foorumin osoite on http://ec.europa.eu/odr. Freeetoxin sähköpostiosoite ODR-foorumia varten on asiakaspalvelu@freetox.fi.