Toimitusehdot

Toimitamme tuotteet normaalisti 1-3 arkipäivän sisällä tilauksen rekisteröitymisestä. Alennuskampanjoiden aikana toimitusaika on 2-7 arki päivää. Jos tuoteella on normaalia pidempi toimitusaika tieto toimitusajasta löytyy tuotetiedoista. Jos tilaukseen sisältyy tuotteita, joilla on eri toimitus aika, tilaus toimitetaan vasta kun kaikki tuotteet pystytään lähettämään yhdellä kerralla.

Tilaukset toimitetaan lähimpään postiin, K-Kauppaan, Matkahuoltoon tai asiamiestoimipaikkaan. Noutotilauksen voit noutaa ilmoituksen saatuasi varastoltamme Toiviontie 1. Mikäli toimitus voidaan lähettää kirjepostina toimitetaan se kotiin asti, vaikka asiakas olisi valinnut toisen toimitustavan. Asiakas voi myös valita toimituksen suoraan kotiin, toimitustavan voi valita tilausvaiheessa. Tilaus on myös mahdollista tehdä kaverille, toimitusosoitteen voi valita tilausta tehtäessä.

Mikäli tilausta ei noudeta valitusta toimituspaikasta säilytysajan sisällä, palautuu lähetys takaisin lähettäjälle. Noutamattomasta tilauksesta veloitamme 9,95 euroa/tilaus, joka kattaa meille aiheutuneet kulut. Jos haluat, että paketti lähetetään uudestaan, käy ostamassa kaupastamme tuote nimeltä Paketin lähetys. Silloin lähetämme automaattisesti palautuneen uudestaan.

Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin ja perua tilauksen, mikäli näemme siihen syyn.

Ilmainen toimitus

1) Yli 89€:n ostokset ilmaiseksi lähipostiin, Postin pakettiautomaattiin tai Matkahuollon lähellä -pakettien noutopisteeseen. Perillä lähimmässä postissa klo 16.00 jälkeen. Postin toimitusaikakyselyssä määritellyillä alueilla ja yhteysväleillä. Nouto seurantakoodilla.

2) Yli 129€:n ostokset ilmaiseksi kotiin postin koti toimituksella. Mikäli ensimmäinen jakoyritys epäonnistuu, viedään paketti lähimpään postiin, josta sen voi noutaa saapumisilmoitusta tai id-numeroa vastaan.

Muutoin toimituskulut ovat:
4,95€ / Posti paketti
9,95€ / Posti kotipaketti
4,95€ / Matkahuollon lähelläpaketti
11,90€ / Matkahuollon jakopaketti

Toimitus ulkomaille

Lähetämme paketteja EU alueelle ja muuallekkin tarvittaessa. Jos maata ei löydy tilausvaiheessa näkyviin tulevassa toimitusmaat listauksessa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja voimme lisätä tarvitsemasi maan järjestelmäämme. Toimituksen hoitaa Posti.

Ulkomaan noutamattomista tilauksista perimme postimaksun x 2.

Peruuttamisoikeus

Sinulla on oikeus peruuttaa kauppa 14 päivän kuluessa siitä, kun tavara on vastaanotettu, syytä ilmoittamatta.

Peruuttamisoikeus ei koske ruoka-, juoma- tai kosmettiikkatuotteita, mikäli pakkaus on avattu.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi toivomme sinun ottavan yhteyttä asiakaspalvelu@freetox.fi, mutta voi käyttää myös peruutuslomaketta.

Peruuttamisen vaikutukset

Jos peruutat kaupan, palautamme sinulle tuotteista saamamme suoritukset, viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olet käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellet ole nimenomaisesti suostunut muuhun. Lähetys ja käsittelykuluja ei palauteta asiakkaalle. Voimme pidättyä maksujen palautuksesta, kunnes olemme saaneet tavaran takaisin.

Sinun on lähetettävä tavarat takaisin tai luovutettava ne meille viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä. Sinun on vastattava tavaroiden palauttamisesta johtuvista välittömistä kustannuksista.

Mikäli tilattujen tuotteiden yhteissumma on oikeuttanut ilmaiseen toimitukseen ja asiakas haluaa palauttaa osan tuotteista, niin että tilauksen arvo ei enää oikeuta ilmaiseen toimitukseen, niin vähennämme postimaksun hyvitettävästä summasta.

Olet vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seurausta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.

Maksutavat

Paytrail
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla
Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Freetox kauppa toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.
Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.
Paytrail Oyj on myös maksun saaja.
Paytrail Oyj y-tunnus: 2122839-7
Lutakonaukio 7
40100 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

Collector
Collector lasku ja osamaksu. Collector tarjoaa laskutusvaihtoehdon, johon tulee Collectorin laskutusmaksu 3€ sekä laskutuslisä 2€, jolloin laskutuskustannukset ovat yhteensä 5€. Laskutuslisä tulee Collectorin lähettämään laskuun.

Paypal
PayPalin avulla voit tehdä ostoksesi turvallisesti joko luottokortilla (Visa, MasterCard, Amex tai Discover) tai maksukortilla (Visa Electron, Maestro, Switch tai Solo). Maksaessasi PayPal-palvelulla luottokorttitietojasi käsitellään tietoturvallisesti vain heidän järjestelmässään, joten sinun ei tarvitse antaa pankki- tai luottokorttitietojasi kauppiaille.

Voit maksaa PayPalin kautta kahdella eri tavalla:
Luomalla oman PayPal-tilin. Tilin avaaminen on helppoa, nopeaa ja ilmaista. Palveluun tallennetaan luottokortti- tai maksukorttitietosi, jonka jälkeen voit käyttää PayPalia tuhansissa verkkokaupoissa maailmanlaajuisesti. Huom! Luo PayPal-tilin ennen kassalle menoa.
Maksamalla ilman PayPal-tiliä. PayPalissä voit maksaa myös ilman PayPal-tiliä. Tällöin maksusivulla täytetään tarvittavat kortti- ja osoitetiedot.

Maksukortinhaltijan vastuu

Kortinhaltijalla on vastuu ilmoittaa kortin myöntäneelle pankille mahdollisista muutoksista henkilö- tai muiden kortin myöntämiseen liittyvien tietojen muutoksesta. Kortinhaltijan vastuulla on ilmoittaa pankille oikeudettomista tai poikkeavista tapahtumista korttiin liitetyllä tilillä. Freetox.fi ei vastaa mistään oikeudettomista tapahtumista asiakkaan korttiin liitetyllä tilillä. Näitä ehtoja tulkittaessa noudatetaan Suomen lakia.

Erimielisyydet

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Kuluttaja voi myös ODR-foorumin kautta viedä verkkokaupassa tehtyä kauppaa koskevan riitansa riidanratkaisuelimen käsiteltäväksi, jos myyjä ja kuluttaja eivät pääse keskenään sovintoon. ODR-foorumin osoite on http://ec.europa.eu/odr. Freeetoxin sähköpostiosoite ODR-foorumia varten on asiakaspalvelu@freetox.fi.