Mikään ei ole niin seksikästä ja kaunista
kuin kehoaan rakkaudella ja ryhdillä kantava nainen.

Hengittämällä unelmiesi vatsa – valmennuksessa otat ison askeleen kohti unelmaasi! Hengitystekniikka vahvistaa, muokkaa ja tiivistää keskivartaloasi.

MUKAAN VOIT LÄHTEÄ KOSKA VAAN! 

Haluan mukaan

Lukujärjestyksen avulla harjoittelet helposti

Kuka on valmentajasi?

”Minä olen Susanna Tanni, 46 -vuotias Holistinen Terveysvalmentaja, Holistic Health Coach, klassisen matto-ja laitepilateksen opettaja sekä kognitiivisen psykoterapian opiskelija. Olen toiminut puhtaan ravinnon ja kehon hyvinvoinnin parissa viimeiset 15 vuotta. Olen myös viiden lapsen äiti. Kehollani on takana kahdeksan raskautta, ja kahdeksan synnytystä.

Täydennän juuri opintojani. Valmistun RTT-hypnoterapeutiksi (Rapid Transformational Therapy) sekä tantrisen suuntauksen kehovalmentajaksi. Olen saanut hurjan määrän uusia työkaluja kehotyöhön, hengitykseen sekä alitajuisten mallien vapauttamiseen.

Yhdistämällä opiskellun tiedon ja 15 vuoden työkokemuksen sekä oman syvän kehoviisauteni olen luonut avaimet, joita ei ole missään muualla. Minun tehtäväni on siirtää ne sinulle sellaisenaan.

Herättää sinut eloon ja tuleen. Kannustaa ja opastaa sinua löytämään oma syvä feminiininen ja maskuliininen voimasi ja kauneutesi.

Tämä valmennus on pohja tähän. Minä toivon että sinä tunnistat omasi ja aloitat tämän polun. Tämä polku tulee olemaan kaunis ja palkitseva. Se ei sano sinulle, että jonain päivänä sinä olet kaunis ja valmis. Se sanoo sinulle, että tänään tässä ja nyt sinussa on lähde iloon ja kauneuteen! Sinussa on ilo ja kauneus aina, kävitpä läpi mitä tahansa ja tuntuipa sinusta kuinka pieneltä tai pahalta hyvänsä.

Se sanoo sinulle että HEITÄ JO POIS ajatukset raskaasta treenistä ja itsesi rankaisusta. Liikunta ja kehonhuolto on RAKKAUTTA!

Itseasiassa tämä valmennus ei ole mielestäni liikuntaa, se on PELKKÄÄ RAKKAUTTA KEHOASI KOHTAAN!

Valmennukseen osallistuville naisille on olemassa oma Facebook -ryhmä, jossa voit kysyä mitä tahansa. Videoiden avulla voin katsoa tekniikkaasi ja opastaa sinua eteenpäin. Voit esittää kysymyksiä myös valmennusalustalla, jos et ole Facebookin käyttäjä.

Nähdään pian!

Susanna