EAT YOUR BALANCE – Syö kiertosi mukaan

85,00  45,00 

TÄMÄ OHJELMA ON TÄYDELLINEN GAME CHANGER!

Onko mennyt hermot ja naama näyttää vuoroin rusinalta, vuoroin ilmapallolta? Paino jumittaa ja elämänenergia hukassa? ONGELMIA KUUKAUTISTEN, RUNSAAN VUODON, PMS:n, VAIHDEVUOSIOIREIDEN, TURVOTUKSEN, PAINON, SELLULIITIN, VATSARASVAN KANSSA? 

Eat you Balance on kokonaisvaltainen valmennus, joka saa sinut surffaamaan yläaallolla kuukautiskierron eri vaiheissa ja naisen elämän kaikissa erilaisissa hormonaalisissa vaiheissa. Hormonitoiminta on nimittäin mahdollista saada hyvään tasapainoon hormonaalisen ruokavalion avulla. 

”Toimii!! Viikko takana Eat your balancea ja – 2,5 kg turvotusta lähtenyt vatsasta🥰 Monia diettejä kokeilleena tämä elämäntapa ruokavalio voittaa ne kaikki ❤🌱💚💛” – Tea 

Syö kuukautiskiertosi, tai kierrottomuutesi mukaan!! Laukaise kehosi oma mekanismi täydelliseen kauneuteesi ja hyvinvointiisi💖! Valjasta ruokavalio toimimaan hormonitoiminnan hyväksi!

Sinä syöt omia naishormoneitasi vastaan! Meillä naisilla on tarkat ajat, milloin tankata, milloin levätä, (myös pätkäpaastota ja ketoilla kun kortisoli antaa myöden) ja rakentaa hormoneja. Miehet voivat kulkea yksillä asetuksilla, mutta kuten tiedät, naisen elämä kulkee syklien mukaan. Siksi myös hormonitoiminta ja ruokavalio kulkevat käsi kädessä

Kyllä, sinun on mahdollista saada takaisin entinen SINÄ! Sinun energiasi, kehosi ja aineenvaihduntasi! Ja samalla päästä eroon esimerkiksi kuukautisten aiheuttamasta turvotuksesta.

Sinä olet menettämässä HORMONISI, et itseäsi nainen! Täällä me rakennamme sinut takaisin kartalle upeampana kuin koskaan ennen🌼🌸!

YHTEISTYÖSSÄ NAISHORMONIESI KANSSA💖, VIHDOIN!!

Tutkimuksia valmennuksen takana, klikkaa TÄSTÄ.

Varastossa