KIRJAUDU OSTAMIISI VALMENNUKSIIN:

TERVETULOA TUTUSTUMAAN FREETOX-VALMENNUKSIIN!

Freetox-valmennukset ovat naisten ikiomia valmennuksia, rakkaudella sinulle rakennettuja! Me tiedämme, että ainoa oikea tie muutokseen, terveisiin elämäntapoihin, kehoon, joka on terve ja kaunis rakentuu kehorakkauden kautta. 

Me emme tee pikafiksausta tai hoida oiretta. Me sukellamme syvemmälle sinuun ja aloitamme kauniin prosessin, jossa sinä astut oman itsesi ohjaimiin. 

”Love yourself to healthy lifestyle!”

Olen Susanna Tanni, 47 -vuotias Holistinen Terveysvalmentaja, Hengitysvalmentaja, Klassisen matto-ja laitepilateksen opettaja sekä kognitiivisen psykoterapian opiskelija.

Täydennän parhaillaan opintojani. Valmistun RTT-hypnoterapeutiksi (Rapid Transformational Therapy) sekä (lisäkoulutusta hengitykseen ja valmentamiseen) Tantric Approach for Love Sex and Relationships koulussa The Tantric Institute of Integrated Sexuality.

Olen myös viiden lapsen äiti, jolla on takana kahdeksan raskautta ja kahdeksan synnytystä.

Traumatietoisuus, hermoston ja hormonitoiminnan ymmärtäminen yhdistettynä oikeaan ravintoon on avain syvän tason parantumiseen, jonka tavoitteena on antaa naiselle mahdollisuus elää parasta elämäänsä. 

Tutustu alla rakastettuihin valmennuksiimme. Tervetuloa mukaan nainen!

SYÖ KUUKAUTISKIERTOSI TAI KIERROTTOMUUTESI MUKAAN!

Meillä naisilla on tarkat ajat, milloin tankata, puhdistaa, pätkäpaastota, ketoilla ja taas rakentaa hormoneja. Miehet voivat kulkea yksillä asetuksilla, mutta kuten tiedät, naisen elämä kulkee syklien mukaan. 

On hullua ajatella, että naisen hormonit voisivat voida hyvin yhdellä ja samalla ruokavaliolla päivästä toiseen. On väärin yrittää tehdä niin! Se loppuu nyt babe💖!

Kyllä, sinun on mahdollista saada takaisin entinen SINÄ! Sinun energiasi, kehosi ja aineenvaihduntasi!

Sinä olet menettämässä HORMONISI, et itseäsi nainen! Täällä me rakennamme sinut takaisin kartalle upeampana kuin koskaan ennen🌼🌸! 

YHTEISTYÖSSÄ NAISHORMONIESI KANSSA💖, VIHDOIN!!

LUE LISÄÄ
LUE NAISTEN OMIA KOKEMUKSIA VALMENNUKSESTA

EATING FOR BEAUTY – ELÄMÄNMUUTOSVALMENNUS

Tämä valmennus on hurmannut ja ällistyttänyt jo yli tuhat naista!

Tiedätkö mikä on tärkeintä matkalla kohti omaa ihannepainoa ja sinulle parasta elämäntapaa?

Se ei ole tahdonvoima ja kurinalaisuus. Jos tahdonvoima pystyisi päihittämään sellaiset asiat kuin hormonitoiminta, suoliston väärä bakteerikasvusto, ravinnealiravitsemus, fyysiset ja alitajuiset riippuvuudet ja sokerikoukun, sinä olisit onnistunut jo!

Hyvä uutinen on, ettei mikään pieleen mennyt yritys ole koskaan ollut sinun syytäsi! Toinen hyvä uutinen on, havainnoimalla ja tulemalla tietoiseksi omista malleistasi ja puutos-ja epätasapainotiloistasi pystyt vaikuttamaan näihin kaikkiin ja saavuttamaan ruokavapauden.

Rakkaudella ja rakkaudesta itseäsi kohtaan. Ei enää puristamista, syyllistämistä ja sokeaa yrittämistä.

Ja koska E4b on naisten yhteinen elämänmuutosvalmennus voit sen kerran ostettuasi uusia ilmaiseksi niin monta kertaa, kuin haluat ja tarvitset. Ihanien E4B naisten tuki ja kannustus ei lopu kesken.

SYKSYN VALMENNUSRYHMÄ ALOITTAA ELOKUSSA 2021

HENGITTÄMÄLLÄ UNELMIESI VATSA

ONKO TAVOITTEESI KIINTEÄ, KAUNIS JA ONNELLINEN VATSA?

Hengittämällä unelmiesi vatsa – kurssilla otat ison askeleen kohti unelmaasi! Hengitystekniikka muokkaa, pienentää ja vahvistaa keskivartaloasi.

Mukana myös kolme kehon vapauttamiseen tarkoitettua kuunneltavaa kehoharjoitusta (arvo 80 euroa).

MUKAAN VOIT LÄHTEÄ KOSKA VAAN!

OSTA VALMENNUS LUE LISÄÄ VALMENNUKSESTA

VILLASUKKAJOOGA

Tähän joogaan sinäkin rakastut 

TULE MUKAAMME VILLASUKKAJOOGAN MAAILMAAN!

Ei suorittamista, vaan lempeää ja rakkaudellista kehotyötä.

Villasukkajooga on jokaisen joogaa 
Rakastu itseesi ja kehoosi matolla
Syvennä yhteyttä, avaa ja vahvista kehosi rakkaudella

OSTA VALMENNUS LUE LISÄÄ VALMENNUKSESTA

ILMAINEN KAUNEUSKUURI

Koe miten kaunis olet, kun puhdistat ja rakennat kehoasi! Puhdistuskuuri, jolla saat hyvän kokemuksen kevyemmästä ja energisemmästä kehosta!

MUKANA KIVOJA RESEPTEJÄ!

LUE LISÄÄ VALMENNUKSESTA