TERVETULOA TUTUSTUMAAN FREETOX-VALMENNUKSIIN!

Freetox-valmennukset ovat naisten ikiomia valmennuksia, rakkaudella sinulle rakennettuja! Me tiedämme, että ainoa oikea tie muutokseen, terveisiin elämäntapoihin, kehoon, joka on terve ja kaunis rakentuu kehorakkauden kautta. 

Me emme tee pikafiksausta tai hoida oiretta. Me sukellamme syvemmälle sinuun ja aloitamme kauniin prosessin, jossa sinä astut oman itsesi ohjaimiin. 

”Love yourself to healthy lifestyle!”

Moikka ja sydämellisesti tervetuloa!

Minä olen Susanna Tanni, 46 -vuotias Holistinen Terveysvalmentaja, Hengitysvalmentaja, Klassisen matto-ja laitepilateksen opettaja sekä kognitiivisen psykoterapian opiskelija.

Täydennän parhaillaam opintojani. Valmistun RTT-hypnoterapeutiksi (Rapid Transformational Therapy).

Olen ennen kaikkea viiden lapsen äiti, jolla on takana kahdeksan raskautta ja kahdeksan synnytystä.

Olen käyttänyt viimeiset 15 vuotta naisen kehon salaisuuksien selvittämiseen ja naisten kanssa työskentelemiseen. Naisen anatomian, fysiologian, ravitsemuksen, tunne-ja energiakehon, hormonitoiminnan, alitajunnan ja seksuaalisuuden erilaisten vaikutusten ymmärtäminen on auttanut minua luomaan jotain ainutlaatuista.

Nyt minulla on mahdollisuus antaa sinulle tämä tieto ja tietoisuus sinusta itsestäsi, omasta kehostasi ja mielestäsi. Puhdistamme ravintoa, kehoa, mieltä, ajatuksia, uskomuksia ja ehdollistumia niin pitkälle, että kuulet selvästi oman kehosi viisauden. Se on minun tavoitteeni, auttaa sinua saavuttamaan kaunis ja terve keho ja mieli! Ainutlaatuisen kaunis ja autenttinen naisen elämä!

-Susanna

Tutustu alla rakastettuihin valmennuksiimme, valikoimamme kasvaa syksyn 2020 aikana. Tervetuloa mukaan!

LUE NAISTEN OMIA KOKEMUKSIA VALMENNUKSESTA

EATING FOR BEAUTY – ELÄMÄNMUUTOSVALMENNUS

Tämä valmennus on hurmannut ja ällistyttänyt jo yli tuhat naista!

Tiedätkö mikä on tärkeintä matkalla kohti omaa ihannepainoa ja sinulle parasta elämäntapaa?

Se ei ole tahdonvoima ja kurinalaisuus. Jos tahdonvoima pystyisi päihittämään sellaiset asiat kuin hormonitoiminta, suoliston väärä bakteerikasvusto, ravinnealiravitsemus, fyysiset ja alitajuiset riippuvuudet ja sokerikoukun, sinä olisit onnistunut jo!

Hyvä uutinen on, ettei mikään pieleen mennyt yritys ole koskaan ollut sinun syytäsi! Toinen hyvä uutinen on, havainnoimalla ja tulemalla tietoiseksi omista malleistasi ja puutos-ja epätasapainotiloistasi pystyt vaikuttamaan näihin kaikkiin ja saavuttamaan ruokavapauden.

Rakkaudella ja rakkaudesta itseäsi kohtaan. Ei enää puristamista, syyllistämistä ja sokeaa yrittämistä.

Ja koska E4b on naisten yhteinen elämänmuutosvalmennus voit sen kerran ostettuasi uusia ilmaiseksi niin monta kertaa, kuin haluat ja tarvitset. Ihanien E4B naisten tuki ja kannustus ei lopu kesken.

KEVÄÄN AINOA VALMENNUSRYHMÄ ALOITTAA MAALISKUUN 19.PÄIVÄ

HENGITTÄMÄLLÄ UNELMIESI VATSA

ONKO TAVOITTEESI KIINTEÄ, KAUNIS JA ONNELLINEN VATSA?

Hengittämällä unelmiesi vatsa – kurssilla otat ison askeleen kohti unelmaasi! Hengitystekniikka muokkaa, pienentää ja vahvistaa keskivartaloasi.

Mukana myös kolme kehon vapauttamiseen tarkoitettua kuunneltavaa kehoharjoitusta (arvo 80 euroa).

MUKAAN VOIT LÄHTEÄ KOSKA VAAN!

LUE LISÄÄ VALMENNUKSESTA

ILMAINEN KAUNEUSKUURI

Koe miten kaunis olet, kun puhdistat ja rakennat kehoasi! Puhdistuskuuri, jolla saat hyvän kokemuksen kevyemmästä ja energisemmästä kehosta!

MUKANA KIVOJA RESEPTEJÄ!

LUE LISÄÄ VALMENNUKSESTA

 

KIRJAUDU OSTAMIISI VALMENNUKSIIN: