EATING FOR BEAUTY – NAISTEN KOKEMUKSIA VALMENNUKSESTA , SYKSYN VALMENNUS ALKAA 21.8.2020, LÄHDE MUKAAN!

”Olen niin kiitollinen Eating for beauty valmennuksesta🙏🏻💖💖 Alkoholisti isäni väkivaltainen käytös lapsuudessani on jättänyt minuun jäljet ja tunteen, etten riitä tälläisenä. En, vaikka tekisin ja suorittaisin kuinka paljon. En ole antanut keholleni vuosiin tarpeeksi lepoa, arvostusta enkä oikeanlaista ravintoa, joka johti lopulta talvella uupumukseen ja sairauslomaan.

Löysin Eating for beauty valmennuksen ja tämän yhteisen matkan myötä opin arvostamaan ja rakastamaan itseäni. Nyt tunnen, että minä riitän💖💖

-JELENA

LÄHDE MUKAAN

”Mun paino ja ulkomuoto, bravoo!!! Paino on pudonnut 7 kiloa!

Mun verensokerit on tasoittuneet tän valmennuksen myötä, niin hyviksi että ne eivät ole olleet sitä ikinä koskaan mun 27-vuoden 1-tyypin diabeetteksen kanssa kun oon sitä sairastanut. Insuliinin tarve on tippunut -70% siihen mitä se oli ennen valmennusta.”

-PIA

LÄHDE MUKAAN

”Ei enää aivosumua, masennusta – sitä tunnetta että mä oon avuton ja mun keho vain turpoaa, enkä voi vaikuttaa siihen!!! Ja ei vaan se paino, vaan myös mielen tukkosuus ja raskaus on kadonnut… sumuisat aivot.. kaikki! Ja nyt on hyvä olla. Rauha. Ja luulenpa että nyt mun kehon hormonitoiminta alkaa vihdoin olla paikoillaan!

Tuntuu kuin tuo painon putoaminen olisi tullut tässä vähän kuin ”sivussa” – mutta siis mun paino on tippunut melkein 10 kg seitsemässä viikossa tän matkan aikana!! Mä oon saanut takas terveen, elinvoimaisen ja niin rakkaan rakkaan kehon- eikä matka ole edes vielä lopussa!!”

-MEERA

-16 kg, mieletön määrä rasvaa sulanut!

-NADIA

KATSO VALMENNUS

”Miinus NELJÄ kiloa! Kiitos!

Vaikka lähtötilanne oli että söin kohtuu terveellisesti ja urheilen on tämä ollut silmiä avartava: liian vähän vettä, vihreitä ja proteiinia ja aivan liikaa hiilareita.

Vatsa on kiinteytynyt ja vatsan toiminta tasapainottunut. Iho saanut ihan uudenlaista hehkua kaikista näistä ravinteista. Tästä on hyvä jatkaa ruokavapaudessa jossa satunnainen pizzaperjantaikaan ei haittaa!”

-ESSI

LÄHDE MUKAAN VALMENNUKSEEN
TÄÄLTÄ LÖYDÄT LISÄÄ E4B NAISTEN KOKEMUKSIA