EATING FOR BEAUTY – NAISTEN KOKEMUKSIA VALMENNUKSESTA, UUSI VALMENNUSRYHMÄ ALOITTAA TAMMIKUUSSA 2021.

39v pienen pojan YH kiittää Susannaa täydestä sydämestään tästä energiasta ja hyvästä olosta, joka palasi kehoon ja elämään niin nopeasti! 😍❤️❤️❤️❤️❤️

Talvella olin ihan rikki ja väsynyt, painoa paljon liikaa 163 senttiselle, jumeja ja kipuja, hädin tuskin jaksoin lapsen kanssa lattialla makoilla leikkimässä, ylöspääsy olikin sitten jo vaikeampaa…

Lopputulos oli kuitenkin aivan uskomaton. Täytyy sanoa että kilotkin tippuivat niin huomaamatta, että en itsekään ymmärrä että niin paljon on lähtenyt, kun ei tässä ole mitään kärvistelty!

  • Paino alussa 90kg -> nyt 66 kg, eli -24 kg 😱😍😍😍
  • Olen jo 17 kg alle raskautta edeltävän painoni!
  • Energiaa huimasti
  • Kivut, jumit myös hävinneet, kroppa ei enää rajoita tekemistä
  •  Olo on kevyt sisäisesti ja ulkoisesti
  • Enkä olisi arvannut että valmennus ulottuu ihmissuhteisiin saakka positiivisesti 

-Hanna

VALMENNUKSEEN

Viimeisimmän E4B valmennuksen jälkeen olo on ollut huikea!

Lähden varmasti vielä mukaan uusinta kierrokselle ja haluan materiaalit pysyvästi käyttöön ❤️❤️ Kiitos Susanna! ❤️❤️

Tosiaan mitään kevyttä liikuntaa ihmeellisempää en 12 vkon aikana tehnyt näiden E4B ohjeiden lisäksi 😍❤️ henkinen vointi on silti se paras lahja ❤️ Ikuinen itseinho on pienentynyt huimasti ❤️❤️

-5,5 kg ja senttejä lähti jokusen verran 😊❤️

Mira

LUE LISÄÄ

Pistän sulle täältä vähän kiitoksia nyt kahdesta käydystä E4Bstä. En uskonut tämmöistä oloa enää saavuttavani.

Paino 66kg ja niin onnellinen ja energinen nainen.

-ANNA

 

LÄHDE MUKAAN

”Olen saanut tehdä puolen vuoden aikana ihanan E4B:n ryhmän kanssa, kaksi ilon, valon, ymmärryksen ja oivalluksen täyteistä 12 viikon syväsukellusta oman kehon ja mielen ymmärtämisen maailmaan.

-19kg painoa, hyvästit hormonaaliselle migreenille, verenpaine lääkityksellä sekä väsyneelle, lannistuneelle mielelle ja ololle.

Tälle matkalle tulisi ihan jokaisen naisen päästä mukaan ❤️”

RIINA

VALMENNUKSEEN

Useiden raskauksien kolmen synnytyksen ja ruuhkavuosien kertymät kropassa alkoi olla liian raskaita kantaa. Halusin keventää oloani ja aloitin ruokavaliomuutoksen.

Tiukka ketoilu vei kuitenkin olon ahtaaksi, vaikka alkuun kiloja tippuikin. Kehon ja mielen yhteys oli kadoksissa ja painokaan ei enää tippunut. Tiukasta ruokavaliosta alkoi tulla enemmänkin stressiä, joka kerrytti uutta taakkaa kehooni. 

Löysin ensin Hegittämällä unelmien vatsa-valmennuksen, joka avasi padot sisälläni. Keho-mieli yhteys alkoi löytyä ja tuntuu aluksi jopa pelottavalta avata sitä maailmaa pitkän ajan jälkeen. Uteliaisuus kuitenkin oli suurempi kuin pelko ja jatkoin matkaa itseeni. 

Meditaatiot ja hengitys avasi uuden väylän itseeni ja löysinkin lempeyttä, jota olin kaivannut suorittamisen ja itseni piiskaamisen tilalle. 

E4B-valmennus toi tähän matkaan lempeämpää ja tietoisempaa syömistä, joka oli kuin kirsikka kakun päällä uudelle minulle.

Valmennuksen tietopaketti liittyen syömiseen ja valintoihin oli minulle tärkeä ja avasi syy-seuraus suhteita, joita osaan nyt jo itse tarkkailla kehossani.

Nyt on ollut minun vuoroni ja olo on niinkuin joskus ennen, mutta elämänkokemuksia rikkaampi. Aineenvaihdunnan uudelleenkäynnistyminen ja siihen luottaminen on antanut vapautta syömiseen stressaamisen sijasta.

Paras synttärilahja itselleni oli löytää itseni uudestaan❤Ikioma juhlavuosi huipentuu nelikymppisiini joulukuussa ja lahjana olen minä❤

-Anne-Marie

VALMENNUS PÄHKINÄNKUORESSA

”Olen niin kiitollinen Eating for beauty valmennuksesta🙏🏻💖💖 Alkoholisti isäni väkivaltainen käytös lapsuudessani on jättänyt minuun jäljet ja tunteen, etten riitä tälläisenä. En, vaikka tekisin ja suorittaisin kuinka paljon. En ole antanut keholleni vuosiin tarpeeksi lepoa, arvostusta enkä oikeanlaista ravintoa, joka johti lopulta talvella uupumukseen ja sairauslomaan.

Löysin Eating for beauty valmennuksen ja tämän yhteisen matkan myötä opin arvostamaan ja rakastamaan itseäni. Nyt tunnen, että minä riitän💖💖

-JELENA

LÄHDE MUKAAN

”Minulla hävisi kolmen kuukauden aikana kehosta 10kg turhaa painolastia ja ainakin toinen mokoma tukahdutettuja tunteita. Sain kokea yhteenkuuluvuutta ja rakkaudellisuutta ihanien e4b naisten kanssa. 

Ravittu ja rakastettu keho on asia, jota kohti aioin jatkaa tätä valon täyttämää tietä varmasti koko loppuelämäni ❤️❤️❤️

E4B on matka joka jokaisen naisen pitäisi päästä kokemaan ainakin kerran elämässään. Minä taidan jäädä tälle reissulle ihan pysyvästi ❤️ 12 viikon aikana tutkitaan oman kehon ja mielen toimintaa, ja siinä rinnalla toimimattomuutta.

Etsitään ja oivalletaan syitä, miksi tietyt kaavat ovat meissä niin tiukasti läsnä,ja miten kokonaisvaltaisesti ne meihin vaikuttavat. Keho ja mieli ovat yhtä kokonaisuutta, jompaa kumpaa hoitaessaan, teet hyvää myös toiselle.”

-RIINA

LÄHDE MUKAAN TÄSTÄ

”Mun paino ja ulkomuoto, bravoo!!! Paino on pudonnut 7 kiloa!

Mun verensokerit on tasoittuneet tän valmennuksen myötä, niin hyviksi että ne eivät ole olleet sitä ikinä koskaan mun 27-vuoden 1-tyypin diabeetteksen kanssa kun oon sitä sairastanut. Insuliinin tarve on tippunut -70% siihen mitä se oli ennen valmennusta.”

-PIA

LÄHDE MUKAAN

”Ei enää aivosumua, masennusta – sitä tunnetta että mä oon avuton ja mun keho vain turpoaa, enkä voi vaikuttaa siihen!!! Ja ei vaan se paino, vaan myös mielen tukkosuus ja raskaus on kadonnut… sumuisat aivot.. kaikki! Ja nyt on hyvä olla. Rauha. Ja luulenpa että nyt mun kehon hormonitoiminta alkaa vihdoin olla paikoillaan!

Tuntuu kuin tuo painon putoaminen olisi tullut tässä vähän kuin ”sivussa” – mutta siis mun paino on tippunut melkein 10 kg seitsemässä viikossa tän matkan aikana!! Mä oon saanut takas terveen, elinvoimaisen ja niin rakkaan rakkaan kehon- eikä matka ole edes vielä lopussa!!”

-MEERA

-16 kg, mieletön määrä rasvaa sulanut!

-NADIA

KATSO VALMENNUS

”Miinus NELJÄ kiloa! Kiitos!

Vaikka lähtötilanne oli että söin kohtuu terveellisesti ja urheilen on tämä ollut silmiä avartava: liian vähän vettä, vihreitä ja proteiinia ja aivan liikaa hiilareita.

Vatsa on kiinteytynyt ja vatsan toiminta tasapainottunut. Iho saanut ihan uudenlaista hehkua kaikista näistä ravinteista. Tästä on hyvä jatkaa ruokavapaudessa jossa satunnainen pizzaperjantaikaan ei haittaa!”

-ESSI

LÄHDE MUKAAN VALMENNUKSEEN
TÄÄLTÄ LÖYDÄT LISÄÄ E4B NAISTEN KOKEMUKSIA