Miksi me tarvitsemme ravinteita kauneudelle?

Siksi, että ulkoinen kauneus on heijastus sisäisestä terveydestä. Turvotukset, veltto ja eloton iho ovat merkkejä tulehduksesta, vajeista ja puutoksista. Terve ihminen hehkuu. Solut voivat hyvin ja se näkyy pitkälle!

Minun unelmani on saada ihmisille lisää tietoisuutta siitä, miten hyvin meillä on mahdollisuus elää. Elää kauniina, hyvinvoivana ja hehkuvana iästä riippumatta.

Tiedän, etteivät kaikki ihmiset halua muuttaa koko elämäntyyliään, vaan haluavat nauttia itselleen tärkeistä asioista. Siksi minä halusin luoda tuotteet, jotka tekevät elämästä helpolla tavalla kaunista ja terveempää.

Minä tiedän mitä sinun kehosi tarvitsee. Ne avaimet löytyvät näistä kahdesta tuotteesta. Helppoa, varmaa ja toimivaa!

Lue alta lisää miten ja miksi! Ja muista, sinä olet kaunis!

ALL IN ONE

10 eri vihreää, oikea suhde kasviproteiinia kera välttämättömien aminohappojen, raakakaakao, mehustettu punajuuri, viisi supermarjaa, supermausteet, reishi, maitohappobakteerit ja hitunen elektrolyyttejä.

Etsin vuosia täydellistä tuotetta, joka tarjoaisi minulle makro- ja mikroravinteet, toimisi ateriankorvikeena, auttaisi painonhalinnassa, tarjoilisi soluilleni fytoravinteet, auttaisi laskemaan tulehdusta ja rakentaisi kehoani. Olin tottunut juomaan proteiinipirtelöitä, mutta niiden sisältö oli keholleni tyhjää ja rappeuttavaa. Siksi All in One syntyi. Se tarjoaa sinulle tuon kaiken.

Fytoravinnepommi, joka on joka tavalla täydellinen. Fytoravinteet ovat kasvin omaa kemiaa, jotka tekevät siitä juuri sellaisen, kuin se on. Kasvin väri, maku, tuoksu, tapa kasvaa, lisääntyä ja puolustaa itseään. Fytoravinteet ovat kasvin taika. Näitä yhdisteitä on jokaisessa kasvissa satoja erilaisia.

Et koskaan voi korvata millään laboratoriossa valmistetulla yksittäisellä yhdisteellä tätä luonnon omaa magiaa. Siksi kasvikset ovat meidän kauneutemme ja terveytemme perusta.

TUOTTEESEEN

OHJEITA ALL IN ONE TUOTTEEN TULOKSELLISEEN KÄYTTÖÖN

All in one on suunniteltu niin, että sen sekoittaminen onnistuu kätevästi ravistaen shakerilla. Tämä on se kaikkein yksin kertaisin tapa käyttää tuotetta. Lisää pariin desiin vettä tai kasvimaitoa 2-4 ruokalusikallista jauhetta ja ravista.

Se mikä parhaimmistakin kuivatuotteista puuttuu on elävä energia eli entsyymit.  Siksi suosittelen omaksumaan tämän yhden mullistavan terveys- ja kauneusteon. 

Tee päivässä yksi tuoresmoothie, johon sekoitat 1-2 ruokalusikallista All in one tuotetta. Näin saat myös elintärkeät entsyymit ja lisänesteytystä päivääsi. 

Painonhallinnassa All in One toimii monella eri tavalla. Yksi syy syödä ja olla jatkuvasti nälkäinen on nälän muoto, jota minä kutsun “ravinnenäläksi”. Me ylensyömme, mutta olemme ravinnealiravittuja. Sokerin ja makeanhimo johtuu, pitkälle tästä. 

Kun lisäät päivääsi All in One tuotteen ravinnevaje ja tarve syödä vähenee.

Painonpudotuksessa voit korvata 1-3 ateriaa näillä smoothieilla tai pelkällä All in One sekoituksella. Varmaa sekä kehoasi hellivää painonpudotusta!

SMOOTHIERESEPTIT LÖYTYVÄT TÄÄLTÄ

SLEEPING BEAUTY – KAUNEUDEN TÄSMÄTUOTE

Olen etsinyt ikuisen nuoruuden avaimia hellittämättä viimeiset 15 vuotta. Sleeping Beauty on kehitetty kaikille yli 30-vuotialle, jotka haluavat ehkäistä ihon ryppyjä ja veltostumista. 

Sleeping Beauty on markkinoiden paras kollageenituote täydellisillä tehoaineilla.

Se on täsmäisku selluliittia ja nivelkipuja vastaan. 

Se rakentaa kudoksiasi ja rauhoittaa sinua kauniiseen uneen.

TUTUSTU TUOTTEESEEN

Kollageeni on tukikudoksien proteiini (iho, luut, rustot, ligamentit, esim nivelet), jonka tuotanto kehossa lähtee valitettavasti prosentuaalisesti vähenemään 25 ikävuoden jälkeen. Noin 40 vuotiaana sen tuotanto loppuu. Piste.

Tuotteessa on KAHTA markkinoitten tutkituinta ja tehokkainta suosikkikollageeniani, peptideinä.

Sen lisäksi tuotteen muut ainesosat kuten C-vitamiiini edistävät kollageenin muodostumista, biotiini, magnesium ja B6 tukevat hermostoa ja hormonitoimintaa sekä edistävät hiusten ja ihon pysymistä normaaleina ja kauniina.

Lisäksi B6 vitamiini edistää normaaleja psykologisia toimintoja ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Helppoa ja vaivatonta kauneutta arjen keskellä! Kiitos Foodinille valtavasta asiantuntemuksesta ja rakkaudesta hyvinvointiin!

Rakkaudella, Susanna Tanni

TUOTTEESEEN

[wp-post-author]