Reseptit

Tuotteita gluteenittomaan leivontaan

Foodin Kookosjauho Reilu kauppa Luomu 350g

2,95  2,65 

Foodinin kylmäjauhettu kookosjauho. Kookosjauho valmistetaan luonnonmukaisesti tuotetusta tuoreesta kookospähkinän lihasta eli mallosta. Kookosjauho on puhdas luonnontuote.

Lue Lisää

 

Foodin Kookossokeri Luomu 230 g

2,59  2,30 

Foodinin herkullinen, ravinteikas ja aromikas kookossokeri ruoanlaittoon, leivontaan sekä ihonhoitoon.

Lue Lisää

 

Foodin Kuivattu Karpalo Luomu 130g

6,25 

Foodinin kuivatut karpalot ovat herkullisen pehmeitä, kuivattuja marjoja, jotka on makeutettu kevyesti omenamehulla tasapainottamaan happamaa makuprofiilia.

Kuivatut karpalot ovat parhaimmillaan osana evässekoituksia ja myslejä, jossa niiden raikkautta ja happamuutta voi tasapainottaa makeilla hedelmillä ja täyteläisillä pähkinöillä. Sekoitusten lisäksi voit lisätä kuivattuja karpaloita myös makean raakasuklaan tai karamellisen fudgen joukkoon. Karpaloiden ainutlaatuinen maku tuo tasapainoa makeisiin leipomuksiin, kuten kuivakakkuihin ja kuohkeisiin, kermaisiin jälkiruokiin. Happamien makujen ystävälle karpalot sopivat naposteltavaksi välipalaksi sellaisenaan.

Lue Lisää

 

Foodin Kurpitsansiemenjauho Vähärasvainen Luomu 400g

5,96 

Foodinin vähärasvainen proteiinipitoinen kurpitsansiemenjauho ruoanlaittoon ja leivontaan! Veikeän vihreä kurpitsansiemenjauho valmistetaan paahdetuista laadukkaista, alkuperäislajikkeen Styrian-kurpitsansiemenistä.

 

Lue Lisää

 

Foodin Kvinoajauho Luomu 400g

4,29 

Foodinin ravinnetiheä gluteeniton kvinoa ruoanlaittoon ja leivontaan! Kvinoa on pinaatille ja punajuurelle sukua oleva gluteeniton yrtti, jota on viljelty Andien vuoristossa jo yli viiden tuhannen vuoden ajan.

Lue Lisää

 

Foodin Mantelijauho Luomu 350g

9,95 

Foodinin ravinnetiheä, ihana, pehmeän maukas, monikäyttöinen mantelijauho!

Mantelijauho on pehmeää ja miedon makuista jauhoa, joka valmistetaan kuorituista manteleista. Se sopii monipuolisesti leivontaan ja ruoanlaittoon. Mantelijauhon makeat mantelit viljellään Italiassa.

Lue Lisää

 

Tuotekategorioita

ALE