THE BASIC , KAUNISTAVA SMOOTHIE (ATERIANKORVIKE)

The basic, kaunistava ateriakorvike kannattaa pitää smoothiehaasteen ohjemassa oli mielessäsi sitten kauneus, energia tai painonpudotus! Se korvaa heittämällä aterian ja sihisee fytoravinteita ja aminohappoja. Lue lisää.

 AINESOSAT:

OHJEET:

Lisää aineet blenderiin ja nauti.

VINKKEJÄ:

  • Nauti smoothie välillä lautaselta. Päälle voit ripotella pähkinöitä, marjoja, siemeniä tai kookoshiutaleita.
  • Talvella pakastemarjoja sisältävien smoothieiden kanssa tai lisänä kannattaa juoda kuumia juomia kuten teetä tai sikurijuomaa.
  • Käytä luomuraaka-aineita, kun siihen on mahdollisuus. Älä stressaannu jos et löydä!
  • Makea stevia uute vähäisenä määrä muuttaa smoothiet nopeasti herkuksi! Suosin sitä hunajan sijaan, jotta verensokerit pysyvät tasaisena.

A. Freetox & Foodin All in One Freetox Blend Ateriankorvike 400g

29,50  23,00 

VIHDOIN SITÄ SAA! 

Minun kaikkien unelmieni ja haaveitteni tuote! Kiitos Lasse Jalkanen ja Jaakko Halmetoja kun lähditte toteuttamaan niitä todeksi! Freetox niin järjettömän ylpeänä ja onnellisena esittää! All-in-One Freetox Blend. Jos olet joskus harkinnut ravitsevasi kehoasi pelkällä parhaudella, tämä on sinun tuotteesi! Yksi tai kaksi ruokalusikallista päivässä riittää!

Yhdessä tuotteessa kaikki, mitä päivääsi tarvitset, myös maitohappobakteerit! Parhain ihoruoka mitä voi olla! Hello mikä hehku!

Lue Lisää

 

Foodin Cashewpähkinä Luomu 500 g

13,95  10,95 

Foodinin herkullinen luomutuotettu cashew! Aivan omaa luokkaansa!

Foodinin cashewpähkinä on erityisen maukas ja kermaisen pehmeä luomupähkinä. Se on hyvä proteiinin ja hyvien rasvojen lähde. Cashewpähkinät sisältävät runsaasti magnesiumia ja fosforia sen ollessa myös hyvä kaliumin lähde.

Lue Lisää

 

Foodin Makea-Uutejauhe 40g

14,95  11,95 

Makeaa turvallisesti! Yksi Kauneuskuurin perustuotteista!

Lue Lisää