SEKAHEDELMÄKIISSELI GOES RAW

RAAKA SEKAHEDELMÄKIISSELI

Hello kaikki raakaruuan ystävät! Loistava raaka eli entsyymi-ja suojaravinnerikas kiisseli joulupuuron kanssa taikka ilman!

Tähän reseptiin käytetään yhteensä 200g kuivattuja hedelmiä.

– 40 g taateleita
– 40 g luumuja
– 40 g aprikoosia
– 40 g rusinoita
– 40 g viikunaa
– 1 l liotusnestettä
– 3 kokonaista neilikkaa
– 1 kanelitanko
– 1 tl kardemummaa
– 2 – 3 tl sitruunamehua

1. Liota hedelmiä mausteiden kanssa 1 litrassa vettä yön yli.
2. Ota pari kutakin hedelmää ja lusikallinen rusinoita sivuun. Leikkele ne saksilla palasiksi.
3. Laita loput hedelmät ja 6-7 dl liotusvettä blenderiin ja aja sileäksi. Säädä kiisselin vahvuus omaan makuusi sopivaksi lisäämällä vähä kerrallaan liotusvettä joukkoon.
4. Maista kiisseliä ja lisää n. 2 – 3 tl sitruunamehua, jos kaipaat ripauksen raikkautta ja hapokkuutta.
5. Kaada tarjoiluastiaan ja sekoita leikellyt hedelmän palat joukkoon