Maailman Paras Linssikeitto

Linssikeitto, noin 6 annosta

Huuhdo linssit huolellisesti siivilässä kylmällä vedellä. Hienonna sipuli sekä valkosipuli ja laita ne mausteiden sekä voin kanssa kattilaan. Kuullota kevyesti miedolla lämmöllä, mutta älä päästä raaka-aineita ruskistumaan.
Lisää joukkoon vesi sekä tomaattimurskat.
Anna kiehua muutama minuutti ja lisää joukkoon huuhdotut linssit.
Anna keiton kiehua 30 minuuttia ja lisää vielä kerma joukkoon. Anna hautua 5-10 minuuttia kannen alla ennen tarjoilua. Leikkaa päälle persiljaa ja laita Punajuurihummusta koristeeksi ja mausteeksi. Kauneuskuurin ulkopuolella keiton kruunaa ranskankerma “silmä”.

Alkuperäinen ohje Jolie blogista. Minä olen ottanut reseptin käyttöön “Helin Herkut” resepti-albumista Freetoxaajat ryhmästä. Kiitos Heli!