Freetox Ketopower

Miksi Freetox Ketopower?

Freetox Ketopower on ilmainen ketogeeninen ja pätkäpaastomallinen ravintovalmennus, joka tähtää painonpudotukseen. Voit tehdä valmennuksen itsenäisesti. Valmennus on myös osa VALOVOIMAN AKATEMIAA. Liity akatemiaan ketoillaksesi turvallisesti nainen!

Huomaathan, että Ketopower on tarkoitettu erityisesti 3 viikon adaptaatiojaksoksi.

Sinä ihana nainen! Oppiaksesi turvallista ketoilua adaptaatiojakson jälkeen hormoneitasi kunnioittaen tule mukaan Eat Your Balance – Syö kiertosi mukaan valmennukseen!

Freetox Ketopower on erittäin vähähiilihydraattinen ruokavalio, jossa keho saavuttaa ketoosin ja rasva-adaptoituu viikkojen kuluessa syvään rasva-adaptoituneeseen ketoosiin. Syvässä ketoosissa keho pystyy käyttämään ravinnon rasvaa, varastorasvaa sekä ketoaineita energiana.

Tulet muuttumaan viikkojen kuluessa rasvan varastoijasta rasvanpolttokoneeksi iästä, koosta tai sukupuolesta riippumatta.

 

  • Freetox Ketopower käyttää ketogeenisuuden lisäksi hyödyksi pätkäpaastomallien terveys- ja hyvinvointivaikutuksia.
  • Freetox Ketopower on puhdas ja vihreämpi ketomalli.
  • Reseptit ovat optimoitu mahdollisimman ravinnetiheiksi ja hyvin sulaviksi.
  • Käytämme paljon laadullisesti erinomaisia kasviöljyjä ja annamme vaihtoehtoja kasvisketoiluun.
  • Käytössäsi on ryhmän sekä valmentajien tuki innostavassa ryhmäyhteisössä.

Emme suosittele tätä valmennusta tehtäväksi yksin ilman valmentajien tukea. Liity siis Facebook-ryhmään Freetoxaajat saamaan tukea, vinkkejä ja vastauksia arkarruttaviin kysymyksiin!

Liity mukaan

Ohjeet yksissä kansissa ja välttämättömät lisäravinteet

Olemme koonneet valmennuksen ohjeet myös ladattavaan Freetox Ketopower -kirjaseen. Lisäravinteista kalium-magnesiumin, erillisen magnesiumin ja natriumin (puhdistamaton suola) käyttöön on valmennuksessa sitouduttava.

Kaikki Ketopower-tuotteet

Kenelle Freetox Ketopower sopii?

Ketopower sopii kaikille terveille painonpudottajille ja terveellistä elämäntapamuutosta hakeville.

Jos sinulla on jokin lääkitys, toimi yhteistyössä lääkärisi kanssa (reu­ma, yleiset lievät suolistosairaudet ei esteenä). Huomaathan, että 1. tyypin diabetesta sairastavat, imettäjät ja raskaana olevat eivät voi osallistua ryhmävalmennukseen. Jos sinulla on ongelmia alkoholin kanssa, se on myös este valmennukseen osallistumiselle. Suositte­lemme, että ketoosin kolmen ensimmäisen viikon aikana ei käytetä alkoholia lainkaan.

Seuraavaksi: