EATING FOR BEAUTY – Elämänmuutosvalmennus →

 

Tämä valmennus on kaikkea mitä olen toivonut ja niin paljon enemmän. Valmennus, jota olen odottanut, mutta en uskonut koskaan löytäväni.” -Piia 

 

Haluatko varmasti ja lopullisesti ihannepainoosi? Haluatko itsellesi oman elämäntavan ja pysyvän ruokavapauden?

Naisten oma, ainutkertainen elämänmuutosryhmä starttaa 23.3.2020! Facebook-ryhmä aukeaa viikkoa aiemmin!

E4B -valmennus tarjoaa sinulle yksilöllisesti räätälöidyn hyvinvoinnin ja kauneuden formulan, jonka avulla viet hyvinvointisi täysin uudelle tasolle! 

EARLY BIRD HINTA VOIMASSA RAJOITETUN AJAN. Lue lisää…

Hengitys ja Lantionpohjan Valmennus

Hengitys ja Lantiopohjan Valmennus Vaihe 1. luo pohjan ja tutkimusmatkan omaan kehoosi kohti pientä ja tiivistä vatsanseutua. Tämä viikko on välttämätön askel. Keskitymme tunnistamaan ja vahvistamaan syviä lihaskerroksia. Voi pojat miten tehokasta voi hengitys ja tietoiset lihaslukot olla!

Hengitys ja lantionpohjavalmennus on tarkoitettu kaikille, jotka hakevat hyvinvointia, voimaa, vahvaa ja kiinteää ja kaunista vatsanseutua. Se on tarkoitettu ihmisille, jotka hakevat apua selkäsärkyihin ja toimivaa ja kaunista keskivartaloa. Se olisi tarpeen kaikille. Opit, että raskain ja tehokkain vatsalihasharjoitus onkin sinun oma hengityksesi ja tietoiset lihaslukot. Voi harjoitella missä tahansa, milloin vain taikka valita oman pidemmän harjoitusohjelman.

Lue lisää…

Hengitys ja lantionpohjanvalmennus, vaihe 2 →