Showing all 3 results

Lasten omat Freetox-tuotteet täältä!

Luonnolliset ihonhoitotuotteet ja ravintolisät lapsille. 
Ravintolisät ovat elintarvikkeita, joiden tarkoituksena on täydentää terveen ihmisen normaalia ruokavaliota. On hyvä pitää vitamiinien, hivenaineiden ja rasvahappojen saannista hyvää huolta. Lasten lisäravinteissa on huomiotu erityisesti tuotteiden luonnollisuus, turvallisuus, helppo annosteltavuus sekä myös maku.

Esimerkiksi Balanstrin omega3-öljyä annostellaan lapsen painon mukaisesti. Tuotteen tiedoista löytyy kätevä annoslaskuri. Näin öljyn annostelu on helppoa ja yksilöllistä.

Suihkemuotoiset tai pureskeltavat vitamiinit ovat helppoja käyttää. Niiden maku on myös yleisesti etenkin pienempien lasten mieleen jolloin vitamiinien anto on helppoa ja lapselle mieluisampaa.

Huomioithan, että ravintolisät eivät korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eivätkä terveitä elämäntapoja. Noudatathan tuotteiden suositusannostuksia, -ikärajoja sekä pidät tuotteet pois pienten lasten ulottuvilta.

Kerro ravintolisän käytöstä aina lääkärillesi jotta hoidossa osataan ottaa huomioon ravintolisän käyttö sekä mahdolliset lääkkeen ja ravintolisän yhteisvaikutukset.