Freetox Hengitys ja Lantionpohjan Valmennus

Oletko jo ostanut valmennuksen? Kirjaudu sisään ja siirry valmennukseen tästä.

Tämä on yksi minun suurista unelmistani! Saada hengityksen voima, taika ja vahvuus kaikkien ulottuville. Saada teille tietoisuus siitä, että hengitys on vahvin vatsalihasharjoituksenne. Opettaa sen ympärille pieniä tietoisia harjoituksia, joilla lähdette uudenlaiselle, kuulostelevalle ja tietoiselle matkalle omaan kehoonne!

Hengitys ja Lantiopohjan Valmennus luo pohjan ja tutkimusmatkan omaan kehoosi kohti pientä ja tiivistä vatsanseutua. Keskitymme tunnistamaan ja vahvistamaan syviä lihaskerroksia. Voi pojat miten tehokasta voi hengitys ja tietoiset lihaslukot olla!

Hengitys ja lantionpohjavalmennus on tarkoitettu kaikille, jotka hakevat hyvinvointia, voimaa, vahvaa ja kiinteää ja kaunista vatsanseutua. Se on tarkoitettu ihmisille, jotka hakevat apua selkäsärkyihin ja toimivaa ja kaunista keskivartaloa. Se olisi tarpeen kaikille. Opit, että raskain ja tehokkain vatsalihasharjoitus onkin sinun oma hengityksesi ja tietoiset lihaslukot. Voi harjoitella missä tahansa, milloin vain taikka valita oman pidemmän harjoitusohjelman.

Valmennus koostuu kolmesta opiskeluvaiheesta. Jokaisessa vaiheessa saat uutta opeteltavaa. Vahvistat ja tiivistät keskivartaloasi vaihe vaiheelta. Vahvistat ja kiinteytät myös lantionpohjaasi harjoitus harjoitukselta. Tämä valmennus on prosessi, jonka avaa tien tietoiselle kehomuokkaukselle. Kolmen vaiheen lisäksi saat käyttöösi harjoitusohjelman, jolla pärjäät pitkälle. Jokainen viikko on ostettavissa erikseen. Suosittelen varaamaan aikaa kehityksellesi noin kaksi viikkoa ennen seuraavaa vaihetta.

Valmennus sopii kaikille.

Valmennus tulee olemaan aina käytössäsi sen ostettuasi. Voit aloittaa valmennuksen koska tahansa. Se ei ole sidottu aikaan eikä paikkaan.

Erilaisia harjoitusohjelmia tulee saaville alkuvuoden aikana, jos haluat jatkaa prosessiasi tietoisen kehomuokkauksen parissa.