Näytetään kaikki 4 tulosta

Luonnonmukaiset naiseutta hellivät tuotteet vaginan hyvinvointiin!

Pesutuotteet pitävät huolta herkästä intiimialueen ihosta täysin hellävaraisesti järkyttämättä kehon omaa pH-tasapainoa.

Yoni öljy auttaa lisäämään kosteutta luonnollisesti. Vähentää kuivuutta ja auttaa ihoa säilyttämään sen luonnollisen kosteustasapainon.

Yoni Egg-harjoitukset lisäävät seksuaalisuutta, koko kehon elinvoimaisuutta ja niitä on tehty jo yli 5000 vuoden ajan. Yoni Egg-harjoittelu on syvempää, merkityksellisempää, vapauttavampaa ja valovoimaisempaa kuin perus lantionpohjaharjoitukset.

Yoni Egg-harjoitukset edistävät lantionpohjanlihasten palautumista ja nopeuttavat synnytyksestä toipumista.

Yoni on sanskriittia ja tarkoittaa ”pyhää paikkaa” jolla viitataan naisten genitaalialueeseen, elämänenergian lähteeseen ja jumalalliseen naiseuteen. Yoni tuotteet ovat tarkoitettu hellimään omaa Yoniamme.

Ennen Yoni Egg-harjoituksia on tärkeää luoda pohjaa ja perustaa lantionpohja-harjoituksilla esimerkiksi Hengittämällä Unelmien Vatsa-valmennuksesta sekä muita valmistavia harjoituksia.

Valmistavat harjoitukset, Hengittämällä Unelmien Vatsa-valmennuksen sekä Yoni Egg-harjoitukset löydät Valovoiman Akatemiasta.