Näytetään kaikki 10 tulosta

Tämä osasto on eniten pyydetty ja mielestäni se kaikkein tärkein tämän hetken maailmassa. Olen todella hämmentynyt uupuneiden naisten määrästä valmennuksissani. Itse uupumuksen läpikäyneenä tämän asian kanssa toimiminen on todella lähellä sydäntäni. Ja kyllä, uupumuksesta toipuu levon, itsensä arvostamisen, oikeiden lisäravinteiden ja oikean ravinnon avulla.
ELVYTYSRUOKAVALIOON.

Kaikkia tässä osastossa olevia tuotteita EI ole tarkoitus ottaa käyttöön. MInä yritän saad teille jaettua ymmärrystä siitä, mitkä ovat juuri sinulle tärkeimmät.

Great Earth Koentsyymi Q10 seleenillä on uupuneen perustuote. Jos sinun uupumukseesi kuuluu lihasvoimattomuutta ja fyysisen tason väsymystä joka heijastuu mieleen ja ikää on yli 30 vuotta tämä on sinun perustuotteesi. Tuotteessa oleva seleeni on myös äärimmäisen tärkeä kilpirauhaselle. Tuotteessa on mukana myös B12 vitamiini sekä C-vitamiinit, jotka kuluvat nopeasti loppuun stressaantuneessa kehossa.

Great Earth Pantoteenihappo on sinulle (koentsyymi Q10 lisäksi) joka reagoit keholla ja erityisesti mielellä. Sillä on tärkeä merkitys energia-aineen vaihdunnassa ja henkisessä suoriuskyvyssä. Jos sinulla on pitkäaikaista henkistä ja fyysistä uupumusta suosittelen näitä kahta tuotetta erityisesti ELVYTYSRUOKAVALION LISÄKSI.

Puhdas+ 5HTP, on sinulle jolla mieli reagoi uupumukseen voimakkaimmin. 5HTP.stä kerrotaan näin: 5-hydroksitryptofaani (5-HTP) on tryptofaanin johdannainen, josta syntyy helpommin serotoniinia kuin tavallisesta L-tryptofaanista.  5-HTP on myös melatoniiin esiaste. Kun 5-HTP on imeytynyt verenkiertoon, osa siitä kulkeutuu aivoihin, jossa se muuuntuu mielialaa, käytättymistä, ruokahalua, unta ja impulssien hallintaa ohjaavaksi serotoniiniksi. 5-HTP:tä ei saa käyttää yhdessä mielialalääkkeiden kanssa.

Shindelen mineraalijauhe on sinulle jolla uupumus johtuu matalista ferritiiniarvoista ja sinulle jolla on kehossa selviä merkkejä mineraalivarastojen tyhjentymisestä. Näitä ovat ohentunut ja eloton iho, hiusten lähtö ja huono kunto, hampaiden heikentyminen, vähäinen jaksaminen. Minun jokaisen valmennukseni perustuote.

Stressi tyhjentää kalsium-ja magnesiumvarastot. Oi, voin kertoa, että näiden varastojen tyhjentyminen on maailmanlopulta tuntuva tila, kun keho ei pysty. Siksi magnesium ja kalsiummagneisium .

Niasiini eli B3 vitamiini kuluu nopeasti loppuun stressin ”taistele tai pakene” moodissa. Se on tärkeä kauniille iholle ja toiset, kuten minä käyttävät sitä myös kipuun.

Jodi on yhtä tärkeää kilpirauhasen elvyttämiselle kuin Great Earthin Q10n seleeni. Ongelmia kehon lämmönsäätelyn ja väsymyksen kanssa?

KSM66 on kaikkien stressituotteiden isä ja äiti. Se vaikuttaa hitaasti, mutta pitkäkestoisesti. Yli 20 kliinistä tutkimusta liittyen stressiin, kilprauhaseen, muistiin, rasvanpolttoon, nukkumiseen, seksuaaliseen nautintoon ja palautumiseen puhuvat puolestaan. Minulle äärimmäisen rakas ja tärkeä tuote.

Aboa Medica kalium-magnesium. Jos olet käyttänyt pitkään pelkkää magnesiumia niin kalium-tankkaaminen tässä lempeässä muodossa voi tehdä ihmeitä lihasvahvuudelle (allit), jaksamiselle, unelle, heikkouden-tunteelle, sydäntykytyksille ja ärtyneisyylle ja hämmenyksen tunteelle. Yksi vahva  kohderyhmä on nykyhetken ketoilijat.

ALE
ALE
ALE
ALE
ALE
ALE
ALE
ALE
ALE