Näytetään ainoa tulos

Tämä osasto on eniten pyydetty ja mielestäni se kaikkein tärkein tämän hetken maailmassa. Olen todella hämmentynyt uupuneiden naisten määrästä valmennuksissani. Itse uupumuksen läpikäyneenä tämän asian kanssa toimiminen on todella lähellä sydäntäni. Ja kyllä, uupumuksesta toipuu levon, itsensä arvostamisen, oikeiden lisäravinteiden ja oikean ravinnon avulla.
ELVYTYSRUOKAVALIOON.

Kaikkia tässä osastossa olevia tuotteita EI ole tarkoitus ottaa käyttöön. MInä yritän saad teille jaettua ymmärrystä siitä, mitkä ovat juuri sinulle tärkeimmät.

Great Earth Koentsyymi Q10 seleenillä on uupuneen perustuote. Jos sinun uupumukseesi kuuluu lihasvoimattomuutta ja fyysisen tason väsymystä joka heijastuu mieleen ja ikää on yli 30 vuotta tämä on sinun perustuotteesi. Tuotteessa oleva seleeni on myös äärimmäisen tärkeä kilpirauhaselle. Tuotteessa on mukana myös B12 vitamiini sekä C-vitamiinit, jotka kuluvat nopeasti loppuun stressaantuneessa kehossa.

Great Earth Pantoteenihappo on sinulle (koentsyymi Q10 lisäksi) joka reagoit keholla ja erityisesti mielellä. Sillä on tärkeä merkitys energia-aineen vaihdunnassa ja henkisessä suoriuskyvyssä. Jos sinulla on pitkäaikaista henkistä ja fyysistä uupumusta suosittelen näitä kahta tuotetta erityisesti ELVYTYSRUOKAVALION LISÄKSI.

Shindelen mineraalijauhe on sinulle jolla uupumus johtuu matalista ferritiiniarvoista ja sinulle jolla on kehossa selviä merkkejä mineraalivarastojen tyhjentymisestä. Näitä ovat ohentunut ja eloton iho, hiusten lähtö ja huono kunto, hampaiden heikentyminen, vähäinen jaksaminen. Minun jokaisen valmennukseni perustuote.

Stressi tyhjentää kalsium-ja magnesiumvarastot. Oi, voin kertoa, että näiden varastojen tyhjentyminen on maailmanlopulta tuntuva tila, kun keho ei pysty. Siksi magnesium ja kalsiummagneisium .

Niasiini eli B3 vitamiini kuluu nopeasti loppuun stressin “taistele tai pakene” moodissa. Se on tärkeä kauniille iholle ja toiset, kuten minä käyttävät sitä myös kipuun.

Great Earth Ashwagandha ASHWAGANDHA ( Withania somnifera ) – uute, jossa on mukana PANTOTEENIHAPPO (suositukseni kortisoliaineenvaihduntaan ja estrogeenidominanssiin sekä uupumukseen) ja mustapippuriuute imeytymisen mahdollistajana! Pantoteenihapolla eli B5-vitamiinilla on tärkeä vaikutus henkiseen suorituskykyyn ja se lievittää väsymystä sekä uupumusta.