Showing all 7 results

SUOMALAINEN AQVA - PUHDAS VESI KAIKKIEN ULOTTUVILLE

AQVA

Suomalainen Aqva on erikoistunut suomalaisen veden suodatukseen. Yritys on tehnyt Freetoxiin lähtemättömän vaikutuksen intohimoisella kehitystyöllään ja asiantuntevuudella. Aqva on tehnyt vedensuodatuksesta helppoa ja kaikille sopivan hintaista. Tässä hinta-laatusuhteeltaan aivan jäätävän erinomaiset tuotteet, LASINEN SUODATIN KANNU, HANASUODATIN sekä SUIHKUSUODATIN.

Syitä suodattaa vettä:

Kloori ja lääkejäämät: Minulle ehdottomasti tärkeimmät. Kaikkia lääkejäämiä, hormoneja ja mikromuoveja ei saada poistettua vedestä perinteisellä vedenkäsittelyllä. Kiinteistön putkistoissa seissyt vesi ei myöskään vastaa laadultaan vesilaitoksen toimittamaa talousvettä. Myös veden kanssa kosketuksissa olevista materiaaleista voi liueta haitallisia aineita veteen.

Mikromuovit: Muovit ovat kemiallisesti aktiivisia, mikä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että sinänsä vaaraton muovi imee ympäristöstään haitallisia aineita. Vesieliöstö syö mikromuovia, joka saattaa haitta-aineineen päätyä ihmisen lautaselle ja juomaveteen. Erityisesti kaupunkialueet ovat riskialuetta, 

Biofilmit verkostoissa: Biofilmillä tarkoitetaan kaikkien putkien sisäpintoihin kertyvää limaa. Biofilmit sisältävät vettä, mikrobeja, bakteereja, sieniä ja alkueläimiä sekä mikrobien solusta ulos erittämiä polysakkarideja, jotka toimivat biofilmien liimana.

💦 Miksi ihmeessä suodattaa suihkuvettä?

IHO: Suihkunpääsuodatin suodattaa pois ihon toimintaa häiritsevät kemikaalit. Lisäksi tämä AQVAn suihkusuodatin laskee veden pH arvon lähemmäs ihon luonnollista tasoa, joka on ihon bakteerikannan kannalta parempi. 

Tiedättekö sen tunteen kun peseytyy järvi-taikka sadevedellä? Iho ei kiristä, eikä päässä pyöri, hiukset ovat silkkisen pehmeät! Hanaveden sisältämä kloori on höyrystyneenä ja hengitettynä pitkällä aikavälillä ja pieninäkin määrinä haitallista hengityselimille, silmille ja iholle. Yhdysvaltain ympäristöministeriön mukaan kloorin hengittäminen pieninä määrinä ajan mittaan vaikuttaa haitallisesti ihmisen hengityselimiin. Atoopikot ja kuivaihoiset ovat saaneet suihkusuodattimesta ison avun ihonsa hoitoon!

HIUKSET: Kyllästyttääkö kellertävä väri vaaleilla hiuksilla? Metallinen vesi värjää vaaleat hiukset keltaisiksi. Tähän ongelmaan suodatin on ykkönen! Suodatin poistaa vedestä kloorin, rautaa, raskasmetalleja, hajuja ja makuja. Lisäksi se nostaa veden pH-arvoa tehden siitä pehmeämpää. Hiukset ovat myös silkkisen pehmeät ja voivat hyvin!

SUIHKUPÄÄ JA SUIHKUSUODATIN YHDESSÄ ON TODELLINEN SUIHKUVEDEN TEHOPAKETTI, TUTUSTU TÄSTÄ!

ALE