Käytän BALANSTRITA ihoni, hiusteni, aivojeni, suolistoni ja jokaisen soluani ympärillä olevan solukalvon vuoksi. Maku mielyttävä ja raikas. Ei kalanmakuisia röyhtäisyjä.

Nestemäisenä, yksilöllisesti painon mukaan annosteltava Balanstri Omega-3+ tukee elimistösi optimaalista omega-6 / omega-3 tasapainoa, parantaa luontaista vastustuskykyä ja antaa suojaa tulehdusperäisiä sairauksia vastaan.

Omega-3-rasvahapoilla on tärkeitä tehtäviä elimistössämme ja ne ovat välttämättömiä elimistön toiminnan kannalta. Balanstri Omega3+ on maistuva yhdistelmä kala- ja oliiviöljyä, D-vitamiinia sekä vahvoja luonnon antioksidantteja; polyfenoleita! Balanstri-ravintolisät ovat vastuullisesti tuotettuja ja niiden valmistuksessa huomioidaan erityisesti raaka-aineiden laatu ja alkuperä.

Syvänmeren villikalojen puhdistettu omega-3 -öljy sisältää runsaasti välttämättömiä EPA- ja DHA- rasvahappoja ja kylmäpuristetun extra-neitsytoliiviöljyn vahvat polyfenolit parantavat rasvahappojen imeytyvyyttä sekä suojaavat niitä tehokkaasti hapettumiselta.

Balanstri omega3+ on kehitetty bioaktiiviseen, eli imeytyvään muotoon. Se tuo ruokavalioon riittävän määrän tärkeitä omega-3 EPA-ja DHA-rasvahappoja ( omega-3-indeksi) ja palauttaa sekä ylläpitää luonnollisen rasvahappotasapainon elimistössäsi. ( EFSA suositus EPA:lle ja DHA:lle, aikuiset 2000-3000mg/vrk.) Erinomainen maku tekee annostelusta helppoa!

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.