Näytetään kaikki 2 tulosta

Minun ehdoton omegasuosikki aina vaan ja uudestaan! Käytän tätä ihoni, hiusteni, aivojeni, suolistoni ja jokaisen soluani ympärillä olevan solukalvon vuoksi. Maku mielyttävä ja raikas. Ei kalanmakuisia röyhtäisyjä.

Nestemäisenä, yksilöllisesti painon mukaan annosteltava Balanstri Omega-3+ tukee elimistösi optimaalista omega-6 / omega-3 tasapainoa, parantaa luontaista vastustuskykyä ja antaa suojaa tulehdusperäisiä sairauksia vastaan.

Omega-3-rasvahapoilla on tärkeitä tehtäviä elimistössämme ja ne ovat välttämättömiä elimistön toiminnan kannalta. Balanstri Omega3+ on maistuva yhdistelmä kala- ja oliiviöljyä, D-vitamiinia sekä vahvoja luonnon antioksidantteja; polyfenoleita! Balanstri-ravintolisät ovat vastuullisesti tuotettuja ja niiden valmistuksessa huomioidaan erityisesti raaka-aineiden laatu ja alkuperä.

Syvänmeren villikalojen puhdistettu omega-3 -öljy sisältää runsaasti välttämättömiä EPA- ja DHA- rasvahappoja ja kylmäpuristetun extra-neitsytoliiviöljyn vahvat polyfenolit parantavat rasvahappojen imeytyvyyttä sekä suojaavat niitä tehokkaasti hapettumiselta.

Balanstri omega3+ on kehitetty bioaktiiviseen, eli imeytyvään muotoon. Se tuo ruokavalioon riittävän määrän tärkeitä omega-3 EPA-ja DHA-rasvahappoja ( omega-3-indeksi) ja palauttaa sekä ylläpitää luonnollisen rasvahappotasapainon elimistössäsi. ( EFSA suositus EPA:lle ja DHA:lle, aikuiset 2000-3000mg/vrk.) Erinomainen maku tekee annostelusta helppoa!