Showing all 7 results

Cultivator’s – maailman parhaat luomusertifioidut kasvivärit

Minun suuri rakkauteni, kasvivärit olkaa hyvät!

Seuraan yleistä keskustelua varsinkin naisten hiuksista aina vähän sydän syrjällään. Yleinen käsityshän on, että iän myötä naisten hiukset ohenevat, muuttuvat elottomiksi eivätkä kasva enää samaa vauhtia kuin ennen.

Tämä ei pidä paikkaansa. Useimmiten on kyse vain kivennäis- ja hivenainepuutteista sekä siitä, että hiukset kuin hiukset ottavat osumaa vuosien ja vuosikymmenten kemiallisista käsittelyistä.

Minä olen stressin ja vaalennusten vuoksi (ravinteiden puutos) menettänyt hiukset kolmikymppisenä. Nyt pian 45-vuotiaana minulla on upeat, paksut ja nopeasti kasvavat hiukset! Pitää vain tietää mitä tekee.

Lisäravinteistä ja ravinnosta lisää tulevassa blogissa. Mutta saanko esitellä teille yhden takuuvarman osasen hiusten elvyttämisessä uuteen eloon iässä kuin iässä; CULTIVATOR’SIN KASVIVÄRIT!

Yritys kehitti ja testasi omia sävysekoituksia 5 vuoden ajan

Cultivator’s kasvivärisarjan takana on 30 vuoden kokemuksella toimiva, maailmanlaajuisesti tunnettu kasviraaka-aineiden toimittaja Intian Rajasthanista.

Haluttiin luoda kasvivärisarja, jossa on koko tuotanto yhden saman toimijan käsissä, siemenestä pakettiin! Cultivatorin suurin etu on kasvien laadussa, niiden uudenlaisessa teknisessä käsittelyssä, omissa luomuviljelmissä sekä ainutlaatuisissa yhdistelmissä.

Sarjan hiilijalanjälki on 0

Valmistuksessa noudatetaan kestävän kehityksen periaatteita kierrättämällä, säästäen luonnonvaroja ja vettä sekä käyttämällä 100% aurinkoenergiaa.

Omat luomuviljelmät ja pitkä, kymmenien vuosien kokemus ovat pohjana maailman parhaimmille ja kauneimmille kasviväreille.

Cultivator’sille on erittäin tärkeää korkea laatu, joten kasvivärit valmistetaan aina tilausten mukaan ilman pitkää varastointia. Tällä tavoin kasviväri on tuoreimmillaan ja parhaimmillaan myös kuluttajalla.