FARFALLA – PERHONEN –
LUONNONKOSMETIIKAN KONKARI JA SUUNNANNÄYTTÄJÄ!

“Farfallan tuotteet valmistetaan 100% luonnollisista ainesosista – synteettisiä hajusteita, väri- tai säilöntäaineita ei käytetä.  Lisäksi Farfalla käyttää, aina kun se on mahdollista, luomuviljeltyjä raaka-aineita. Suurimmalla osalla Farfallan tuotteista on kolmen tähden NaTrue -sertifikaatti, jolloin yli 95% sertifioitavissa olevista ainesosista on luomua. Farfalla tekee kuitenkin tuotteistaan vielä puhtaampia kuin tämä yhtenä tarkimmista tunnettu sertifikaatti edellyttää: osassa Farfallan tuotteita luomuviljeltyjen ainesosien osuus on jopa 99%.

Farfallan toiminta on todellisesti eettistä: viljelijöiden kanssa sitoudutaan pitkiin viljelysopimuksiin, jolloin näiden toimeentulo tulee turvatuksi. Lisäksi Farfalla tekee hyväntekeväisyysprojekteja. Tehtaallaan Sveitsissä Farfalla pitää huolta hyvästä työilmapiiristä. Farfallan tuotteita ei testata eläimillä.

Farfallan ihastuttavia, eettisiä ja esteettisiä tuotteita on ilo käyttää kotona, mutta Farfalla on vahvasti myös ammattilaissarja. Kosmetologeille ja hoitajille on ammattikokoisia tuotteita saatavilla suuri valikoima, samoin ainoastaan hoitoloille myytäviä erikoistuotteita.

Farfallan täydellinen shampoiden, hiustenhoito- ja muotoilutuotteiden sarja on jo kymmenien suomalaisten ekokampaajien käytössä. Lisäksi Farfallalla on laaja valikoima mm. luomulaatuisia perusöljyjä, luomukukkaisvesiä, eteerisiä öljyjä, luomuparfyymeja jne – kaikki reilua kauppaa.”

Lainaus: Pro Luonnonkosmetiikka Ry 

Freetox on onnellinen ja ylpeä saadessaan edustaa Farfallaa.

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.