HELIXIUM – LUKSUSLUOKAN LUOMU-IHONHOITOSARJA

Helixium by Skinature on ensimmäinen luomusertifioitu etanaseerumin tehoa hyödyntävä ihonhoitosarja. 

Helix Aspersa -uute on luonnon oma, ihosolujen uudistumisprosessia tukeva tehoeliksiiri, joka auttaa korjaamaan ja häivyttämään ihovaurioita. Se sisältää runsaasti arvokkaita ihonhoidollisia ainesosia, kuten ihoa rauhoittavaa ja pehmentävää allantoiinia, uudistavaa glykolihappoa ja tehokkaasti kosteutta sitovaa hyaluronihappoa. Lisäksi Helixium sarjassa hyödynnetään muita luonnollisia ja hoitavia ainesosia, kuten antibakteerista hopeaa sen tulehdusta ehkäisevien ominaisuuksien johdosta, sekä luomulaatuista kajottikurpitsaa sen korkean aminohappopitoisuuden vuoksi (aspartic, glutamic, alanine, arginine, cysteine, phenylanine, Glycine, tyrosine ja serine).

Helixium-tuotteet – luomutuotettua ja korkealaatuista

Helixiumin Etelä-Ranskan Lyonissa sijaitsevassa luomukasvattamossa etanoiden ravinto on luomua. Etanauute kerätään hellävaraisesti käsin, vahingoittamatta etanoita. Niiden luonnollista elämänrytmiä, kuten talvihorrosaikaa kunnioitetaan. Näin kerätty etanaseerumi on erittäin korkealaatuista ja ravitsevaa. Ensiluokkaista luomua ihonhoitoa.

Tuotteilla on Ecocert, Cosmos Organic sertifikaatti.

FREETOX on täydellisen rakastunut tämän sarja tehoon! Se ei jätä ketään kylmäksi. Kuokkuuntumisen vaara on todellinen testaamisen jälkeen!

MINÄ OLIN TESTAAMISEN  JÄLKEEN NIIN MYYTY, ETTEN OLE KOSKAAN TOIPUNUT 💖💖💖!

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.