Kuura Essentials – Aromatherapy Made Easy 

Kuura Essentials on kotimainen yritys, jonka ydin on eteerisissä öljyissä ja aromaterapiassa. Lähtökohta on tehdä aromaterapiasta helposti lähestyttävä hoitomuoto, joka sopii jokaiselle. Kokonaisvaltaista hyvinvointia, luonnollisesti ja luontoa kunnioittaen.

Yrityksen missio on kannustaa ihmisiä kohti luonnollisempaa hyvinvointia ja elämäntapaa, unohtamatta tärkeintä, tietoa ja turvallisuutta, joka takaa kuluttajalle erinomaiset tuotteet!

Tuotteet kehitetään ja valmistetaan Suomessa. Kaikki tuotteet ovat käyttövalmiissa muodossa, aromaterapiaa parhaimmillaan helposti ja vaivattomasti!

Raaka-aineet ovat tarkoin valittu eettisin ja ekologisin perustein. Tuotteet ovat 100% luonollisia. Kuura Essentials käyttää luomuviljeltyjä raaka-aineita aina, kun mahdollista. Tällä hetkellä kaikki tuotteet ovat 95% – 100% luomua!

Tiedon jakamisen Kuura Essentials on huomioinut kattavalla yrttipankilla, joka löytyy verkkosivuilta. Jokainen raaka-aine on listattu kyseiseen tietokantaan, missä käsitellään yrtin ominaisuudet, alkuperä, yhteensopivuus ja turvallisuustiedot/varoitukset. Turvallisuuden taatakseen etiketissä on aina merkintä öljyseoksen vahvuudesta, jotta mitään ei jää arvailun varaan.

Ekologisuus ja kierrätettävyys ovat yrityksen yksi tärkeimmistä prioriteeteistä. Tuotteilla ei ole ulkopakkausta, seokset ovat mustissa lasipulloissa ja etiketit ovat avattavia. Kaikki oleellinen ja tarvittava on kompaktissa muodossa.

Tuotteet sopivat koko perheelle!

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.