Great Taste – Voittaja! 

Lesvos Gold ® Premium Luomu ekstra-neitsytoliiviöljyt

LESVOKSEN LUOMU PREMIUM OLIIVIÖLJY ON JUURI VALITTU MAAILMAN PARHAIMMAT ÖLJYKSI ATEENAN KANSAINVÄLISSÄ OLIIVIÖLJY KILPAILUSSA, Athens International Olive Oil Competition, 8.7.2020! SEKÄ ELOKUUSSA 2021✨!

Uusi erä saapui juuri Suomeen!

Juuri puristettua luomua, nestemäistä kultaa suoraan Lesvoksen aurinkoselta saarelta Kreikasta! Tämä on todellista oliiviöljyjen aatelia! Freetox-maahantuonti ylpeänä esittää Lesvoksen kultaiset öljyt! En ole koskaan nauttinut tälläistä oliiviöljyä! Sydämen täyttää onni ja kiitollisuus! 

Täydellinen oliiviöljy, todellinen makujen ja puhtauden sinfonia. Tämä on oodi oikealle ja aidolle oliiviöljylle! Lesvoksen saari, toiselta nimeltään Lesbos, lepää pohjoisella Egeanmerellä, lähellä Turkin rannikkoa. Lesvos on yksi Kreikan aurinkoisimmista saaarista. Erä on lähetetty Freetox-kauppaan suoraan tältä pieneltä saarelta, ilman ainoatakaan välikättä.

Sertifioidut pullotusmenettelyt, moderni infrastruktuuri, ammattitaitoiset, intohimoiset ihmiset, tiukka laadunvalvonta ja tuoteturvallisuuskriteerit sekä -menettelyt varmistavat täydellisyyden ja takaavat ainutlaatuisuuden.

Lesvos Gold® Premium Luomu ekstra-neitsytoliiviöljyä tuotetaan rajoitetussa määrin.

Oliivipuun hedelmät kerätään varhaisessa vaiheessa, kun oliivit muuttuvat vihreäksi ja kylmäpuristuksen jälkeen öljy pullotetaan numeroituihin pulloihin. Vaikka tuotantomäärä on alhaisempi niin varhaisessa sadonkorjuu vaiheessa oliivit antavat oliivimehulle enemmän hedelmäistä ja kirpeää vivahdetta. Samalla ne lisäävät terveyttämme lisäämällä polyfenolien ja antioksidanttien prosenttiosuutta kuin muut neitsytoliiviöljyt.

Sadonkorjuun jälkeen oliiveja säilytetään laatikoissa jatkuvasti valvotuissa hygieniaolosuhteissa. Ne kylmäpuristetaan neljän tunnin kuluessa varmistaen, että 30 ° C: n lämpötilaa ei koskaan ylitetä. Näin varmistetaan hyödyllisten aineiden säilyttäminen ja tuotetaan oliivimehua, jossa on ainutlaatuisia aromeja ja makua. Tämän prosessin aikana Lesvos Gold® Premium Organic luomu neitsytoliiviöljyn poikkeukselliset aistinvaraiset ja kemialliset ominaisuudet taataan useilla laadullisilla testeillä.

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.