MOA luonnolliset vanhasta yrttiperinteestä inspiroituneet ihonhoitotuotteet valmistetaan käsityönä Englannissa ripauksella taikuutta ✨

Siankärsämö (Achillea Millefolium) on Englantilaisten kansantarinoiden sankari sen voimakkaiden ominaisuuksien ansiosta. MOA-tuotteissa siankärsämöä yhdistetään muiden yrttiuutteiden ja kasviöljyjen kanssa yhdistelmiksi jotka rauhoittavat, puhdistavat ja elvyttävät.

Tarina MOAn takaa

Kaikki alkoi tyttäreni Jemiman syntymän jälkeen, joka kärsi erittäin pahasta ekseemasta. Määrättyjen voiteiden käytön jälkeen aloin tutkia näiden ainesosia ja olin huolissani näissä tuotteissa niin laajalti käytettyjen petrokemian aineiden pitkäaikaisvaikutuksista. Unelmani oli luoda jotain luonnollista helpottamaan hänen kutinaansa ja epämukavuutta.

Lapsena en rakastanut muuta kuin ulkona leikkimistä, “taika”juomien valmistamista ja villieläinten etsimistä, jopa pakkasessa. Se oli pakosatamani ja on edelleenkin. Tästä kasvoi herbalisti minussa. Ja rakastan etenkin siankärsämöä sen voimakkaiden ominaisuuksien ansiosta.

Lapsuuden perheessäni olin taiteen ympäröimä, molemmat vanhempani olivat taiteilijoita. Saan nyt itse ilmaista myös taiteellista puoltani MOA-pakkauksien käsin piirrettyjen kuvitusten kautta ja saada inspiraatiota maagisesta kansanperinteestä ja mytologiasta. Uskon, että valmiin tuotteen ulkopakkaus on yhtä tärkeä kuin sen sisällä oleva, ja yritän jatkuvasti hioa jokaista juuri oikeaksi.

MOA-tuotteissa yhdistän siankärsämöä muiden yrttiuutteiden ja kasviöljyjen kanssa luodakseni tuotteita, jotka rauhoittavat, puhdistavat ja elvyttävät. Hidastaminen ja itsensä hoitaminen on tärkeää terveydellemme, rakastan hyvinvoinnin rituaalia ja sen terapeuttista vaikutusta sekä mieleen että kehoon.

MOA-tuotteiden siankärsämö on kasvatettu luomutilalla Somersetissä, missä olen auttanut kylvämään siemeniä ja korjaamaan satoa. Asun nyt takaisin Somersetissa perheeni kanssa ja minulla on suunnitelmia viljellä runsaasti luonnonvaraisia ​​kukkia!

Charlie x

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.