Näytetään ainoa tulos

TEK

Tekin harjat ja kammat ovat yksinkertaisesti maailman parhaita! Luonnollisia, ympäristöystävällisiä ja tietenkin aivan mielettömän ihania hiuksille! Täydellisiä siis sinulle joka rakastat hiuksiasi ja hiuspohjaasi! Freetox suosittelee! Ikinä en vaihtaisi enää mihinkään muuhun harjaan - Ilman TEKin harjaa Susanna ei voisi elää!

Tek on italialainen perheyritys joka valmistaa hiusharjoja ja kampoja suurella sydämella luonnonmateriaaleista jo toisessa sukupolvessa. Jokainen harja valmistetaan alusta loppuun asti Tekin omassa verstaassa Milanossa, taitavan käsityöläisen toimesta. Perinteinen käsityötaito takaa tuotteille tyylikkään, ergonomisen muotoilun ja korkean laadun.

Kaikilla Tekin tuotteilla on virallinen FSC sertifiointi mikä takaa että käytetty puumateriaali tulee yksinomaan hyvin hoidetuista sekä korkeat ympäristö-, sosiaaliset- ja ekonomiset standardit täyttävistä metsistä. Tekin puupiikkiharjoille on myönnetty VEGANOK -sertifiointi.

Luonnon kunnioittaminen ja ympäristövaikutusten huomioonottaminen näkyy koko tuotantoketjussa. Tuotteiden pakkaus on tehty valkaisemattomasta FSC-sertifioidusta kartongista. TEK käyttää tuotannossaan puhdasta RECS-sertifioitua energiaa ja osallistuu uusiutuvien energiamuotojen kehittämiseen ja tutkimiseen. Tek:ille on myönnetty myös arvostettu B-corporation sertifikaatti. Sellainen myönnetään yrityksille joiden toiminta on avointa ja vastuullista ja jotka täyttävät tarkat sosiaaliset ja ympäristölliset standardit.

ALE