Näytetään ainoa tulos

Terranova – ravintolisien edelläkävijä

Freetox on jälleen niin ylpeä saadessaan yhteistyökumppanikseen todellakin yhden parhaimmista: Terranova, tuo lisäravinteiden uskomaton edelläkävijä!

Terranovan ravintolisät on valmistettu tuoreista, käsittelemättömistä ja luonnollisista ainesosista. Tuotteissa on huomioitu ihmisen ja ravinteiden keskinäinen biokemia. Ravinteet todella imeytyvät ja kehon solut toimivat parhaalla mahdollisella tavalla. Terranova-tuotesarja sisältää vitamiineja, kivennäisaineita, ruuansulatuksen ja suoliston tukituotteita, tuorepakastekuivattuja rohdoksia sekä rohdosjauheita. Erityismaininnan saa lasten oma, lisäaineeton ja puhdas Green Child -valikoima. Kaikki tuotteet ovat täysin lisä- ja täyteaineettomia ja ne sopivat kasvissyöjille ja vegaaneille.

"Olemme Terranovalla kehittäneet tavan, joka lisää synergiaa kehossasi ja varmistaa, että ottamasi ravintolisät toimivat juuri sinulla ja siinä kehosi osassa, jossa sitä tarvitaan. Kasviksissa, yrteissä, marjoissa ja hedelmissä on jopa 25 000 erilaista apuainetta, jotka voivat tehostaa vitamiinien, hivenaineiden ja fytoravinteiden toimintaa kehossa. Siksi olemme lisänneet ravintolisiimme synergiaa luovan Magnifood-kasvi-yrttiyhdistelmän, joka on suunniteltu erikseen jokaiselle tuotteelle, riippuen tuotteen muista ominaisuuksista."

ALE