Näytetään ainoa tulos

UND GRETEL

Tässä sinulle paras koskaan testaamani kosmetiikkasarja. Puhtaaksi luonnonkosmetiikaksi sitä ei uskoisi mitenkään. Silkkaa high-end luksusta kasvoillesi.

UND GRETEL on high-end kosmetiikkasarja Berliinistä, jonka sydän sykkii muodille ja sielu lepää luonnossa. Ylelliset luonnon raaka-aineet ja meikkitaiteilijan vaatimustaso yhdistettynä räiskyvään muodin maailmaan takaavat ammattimaisen suorituskyvyn, ihoa hoitavat koostumukset ja upean väripaletin, jolla työskennellä.

Kun berliiniläinen kansainvälisesti arvostettu meikkitaiteilija Christina Roth teki töitä muotilehtien kuten Vogue, I:D ja InStyle sekä julkkisten kuten Catherine Keener ja July Delpyn kanssa, hän koko, että kosmetiikkaamarkkinat jakautuvat kahteen leiriin.

Yhdeltä puolelta löytyi kauniit muotivärit, jotka usein muodostuivat kiistellyistä raaka-aineista kuten keinotekoisista säilöntäaineista. Toisella puolella oli luonnonkosmetiikka, josta puuttui hienostuneita formuloita, joita olemme oppineet vaatimaan high-end meikeissä.

Saadakseen raikkaita, rohkeita ja nykyaikaisia värejä silkkisen heleällä koostumuksella ei pitäisi joutua käyttämään ikäviä säilöntäaineita ja ärsytystä aiheuttavia hajusteita. 

Luonnonkosmetiikan ei tarvitse enää merkitä maan sävyjä ja epätasaisia koostumuksia!

Vakuuttuneena, että löytyy myös parempi tapa, Christina yhdisti voimansa brändäyksen ammattilaisen Stephanie Dettmannin kanssa yhdellä yksinkertaisella tavoitteella:

Luoda kauneimmat värit ylellisillä formuloilla käyttäen puhtaimpia ja hienostuneimpia raaka-aineita, joita luonto tarjoaa.

Ei säilöntä aineista – ei toksiineja – ei kompromisseja. Vuosien tuotekehityksen jälkeen silkkaa täydellisyyttä kasvoillesi.