Yrttipaja
Yrtit ja mausteet Suomen luonnosta

FREETOX YLPEÄNÄ ESITTÄÄ:

"Nordic Herbs Oy on luonnontuotealalla toimiva suomalainen perheyritys, joka tunnetaan kotoisammin nimellä Yrttipaja. Kolmekymmenvuotiaan yrityksen juuret ovat Savossa, josta siirsimme tuotannon idylliseen Kauttuan kylään, ostettuamme liiketoiminnan heinäkuussa 2015.

Yrityksemme toiminnan pääpaino on erilaisten kasvien tuottamisessa, jatkojalostustuksessa ja myynnissä. Järjestämme myös keruu- ja viljelykoulutuksia sekä erilaisia workshoppeja yrttien käyttöön liittyen.

Tuotteisiimme kuuluu maustesekoituksia, yrttiteejuomia, kylpytuotteita sekä Suomen laajin valikoima yksittäisiä yrttejä. Valikoimastamme löytyy myös muita kotimaisia superfoodeja kuten hampputuotteita ja tattaria.

Miten?

Koulutetut kerääjämme ja sopimusviljelijämme takaavat, että raaka-aine on laadukasta eikä kestävän keruun periaatteista tingitä. Yrttimme viljellään poikkeuksetta luonnonmukaisesti ja keruu tapahtuu vain puhtailta, hyväksi havaituilta paikoilta. Pyrimme aina valitsemaan pakkausmateriaaleissa markkinoiden ekologisimman vaihtoehdon, joka täyttää tuotteen säilyvyyteen liittyvät standardimme. Kehitämme myös jatkuvasti tuotantoprosessiamme paremmaksi ja energiatehokkaammaksi.

Miksi?

Teemme työtämme rakkaudella ja intohimosta alaan. Toimintamme perustuu meille tärkeisiin arvoihin, joita ovat ekologisuus, eettisyys ja puhtaus. Missionamme on tukea ihmisten kokonaisvaltaista hyvinvointia tarjoamalla kotimaisia, ympäristöystävällisiä ja taatusti ensiluokkaisia vaihtoehtoja niin keittiöön kuin kosmetiikkaan. Haluamme ennen kaikkea myös rohkaista kaikkia nauttimaan ainutlaatuisesta, kauniista luonnostamme ja tuoda ikiaikaiset, luonnonantimien käyttöön liittyvät perinteet takaisin tähän päivään.

Toivotamme teidät sydämellisesti tervetulleeksi sivuillemme ja yrttien ihmeelliseen maailmaan!"

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.