Showing all 2 results

ZUII ORGANIC

Zuii Organic on kattava ammattitason värikosmetiikkasarja, jonka ainutlaatuiset valmistusaineet huolehtivat ihosi hyvinvoinnista, vahvoja sävyjä unohtamatta.

Freetox on seonnut Zuiista niin monta kertaa! Uusimpana ihastuksena rusketus ja itsestäänruskettavat!

Luomusertifioidun Zuii Organic sarjan tuotteet valmistetaan jasmiinin ja ruusun kukkien nupuista, kamomillan kukkien terälehdistä, hoitavista kasviöljyistä ja muista ihostasi huolehtivista luonnollisista ainesosista, sekä ripauksesta mineraaleja.

Nauti värikylläisyydestä, samettisista koostumuksista ja kauniista meikistä

– Life is Colour! –

Zuii Organic on 100 prosenttisesti sertifioitu ja luonnollinen meikkisarja, jonka valmistusaineista vähintään 95 % on luomua.

Sarjalle on myönnetty globaalisti tunnustetut sertifioinnit – BDIH, Cosmos Organic ja NASAA (The National Association for sustainable Agriculture, Australia). Lisäksi sarja on Halal-sertifioitu ja sillä on Cruelty Free (eläinkokeeton) ja Vegan Friendly status.

Zuii Organic COSMOS luomusertifioitu meikkisarja  Zuii Organic NASAA luomusertifioitu meikkisarja  Zuii Organic eläinkokeeton meikkisarja  Cruelty Free eläinkokeeton meikkisarja  Zuii Orgranic Australian made  Luomumeikkisarja vegaaneille  Halal sertifioitu meikkisarja