Näytetään ainoa tulos

Ravinnon rasvasta saatavat rasvahapot vaikuttavat merkittävästi ihmisen terveyteen, mm. rasva- ja sokeriaineenvaihduntaan, matala-asteiseen tulehdukseen ja lihaksiston kuntoon. Omega-rasvahapot ovat pehmeää tyydyttymätöntä rasvaa, ja niillä on monia suotuisia vaikutuksia ihmisen elimistölle. Näiden omega-rasvahappojen, joista osa on ihmiselle välttämättömiä, osuus ruokavaliossa on kuitenkin usein liian pieni, etenkin ikääntyneillä.

Miksi omegaa kannattaa syödä?

Omega3n ja omega6n oikea suhde tekee meidän kehomme jokaista solua ympäröivästä solukalvosta joustavamman ja läpäisevän, joka mahdollistaa toimivan soluaineenvaihdunnan. Yksinkertaistaen, ravinteet pääsevät sisään ja kuona ulos.

Terve solukalvo kommunikoi ympäristönsä kanssa normaalisti ja on terveen herkkä hormoneille kuten insuliinille. Hiukset tervehtyvät ja terve solukalvo näkyy kasvoissasi hehkuna, terveenä, kosteana ja elastisena ihona.

Lue lisää rasvahapoista ja niiden terveysvaikutuksista: Lue lisää