Näytetään ainoa tulos

Jos ruokavalio ja valurautapannu eivät vain riitä?

“Minulla on kokemani sairauden jälkeen ollut ferritiinin kanssa isoja ongelmia jo yli kymmenen vuotta. Ruokavalio ja valurautapannu eivät valitettavasti riitä minulle, vaikka ruokavalio on tietenkin terveyteni vankka perusta.
Minulla vielä kehon ylilataus ja toksinen stressikierre on kuluttanut kehoani vuosia. Kierre on ollut valtava, mutta nyt niin itsestäänselvä. Keholla ei ole ollut mitään mahdollisuuksia voida normaalisti.”

Raudan puute tuntuu olevan entistäkin yleisempää. Runsaat kuukautiset, jatkuva laihduttaminen, epäterveellinen ravintoköyhä ruokavalio, syömishäiriöt sekä rankka kuntoilu ja urheilu voivat aiheuttaa raudan puutetta. Aivan erityisesti raudanpuutetta esiintyy kasvuikäisillä, nuorilla naisilla ja odottavilla äideillä.

Onko yleiskuntosi heikentynyt tai sairasteletko normaalia useammin? Oletko jatkuvasti väsynyt ja sinun on vaikea keskittyä?

Nämä oireet voivat kertoa raudan puutteesta.

Suosikkituotteeni rauta-tasojen parantamiseen ovat ehdottomasti

1. Great Earth Rauta 25 mg Samassa tuotteessa raudan kolme muotoa, asteittain liukeneva C-vitamiini, B12 vitamiini, foolihappo ja kupari (NÄMÄ PITÄÄ AINA OLLA) ja ruusunmarjauute. Jotta pääsemme vaikuttamaan kroonisen stressin aihuettamiin puutoksiin kokonaisuutena, tarvitsemme rinnalle vielä magnesiumin ja muita kivennäisiä tasapainoisesti.

2. SHINDELEN MINERAALIJAUHE on minun jokaisen valmennukseni perustuote❤️
Shindelen mineraalijauhe on sinulle jolla uupumus johtuu matalista ferritiiniarvoista ja sinulle jolla on kehossa selviä merkkejä mineraalivarastojen tyhjentymisestä. Näitä ovat ohentunut ja eloton iho, hiusten lähtö ja huono kunto, hampaiden heikentyminen, vähäinen jaksaminen.
Huom! Hemokromatoosia (sairaus, jossa elimistöön kertyy tavallista enemmän rautaa) sairastavien henkilöiden ei tule käyttää valmistetta.

Lue lisää raudasta: Lue lisää