Showing all 3 results

Lisäravinteet Freetoxilta edistämään kehon hyvinvointia!
Ravintolisät ovat elintarvikkeita, joiden tarkoituksena on täydentää terveen ihmisen normaalia ruokavaliota. Vitamiineista ja muista ravintolisistä voi saada tukea myös hyvän hormonitasapainon ylläpitämiseen. Lisäksi ruokavaliota voi tukea erilaisin adaptogeenein ja yrttivalmistein.

GREAT EARTH ASHWAGANDHA ( Withania somnifera ) – uute, jossa on mukana PANTOTEENIHAPPO (suositukseni kortisoliaineenvaihduntaan ja estrogeenidominanssiin sekä uupumukseen) ja mustapippuriuute imeytymisen mahdollistajana! Pantoteenihapolla eli B5-vitamiinilla on tärkeä vaikutus henkiseen suorituskykyyn ja se lievittää väsymystä sekä uupumusta.

Huomioithan, että ravintolisät eivät korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eivätkä terveitä elämäntapoja. Noudatathan tuotteiden suositusannostuksia sekä pidät tuotteet pois pienten lasten ulottuvilta.

Kerro ravintolisän käytöstä aina lääkärillesi jotta hoidossa osataan ottaa huomioon ravintolisän käyttö sekä mahdolliset lääkkeen ja ravintolisän yhteisvaikutukset.