Showing all 15 results

Lisäravinteet Freetoxilta edistämään kehon hyvinvointia!
Ravintolisät ovat elintarvikkeita, joiden tarkoituksena on täydentää terveen ihmisen normaalia ruokavaliota. Vitamiineista ja muista ravintolisistä voi saada tukea myös hyvän hormonitasapainon ylläpitämiseen. Lisäksi ruokavaliota voi tukea erilaisin adaptogeenein ja yrttivalmistein.

Harmonia KSM66® on täysin uuden aikakauden ravintolisä. Sen vaikuttavalla aineella KSM66-ashwagandhauutteella on 22 kliinistä, kaksoissokkoutettua, placebokontrolloitua, riippumattomissa tiedelehdissä julkaistua tutkimusta. Valmisteella on myös pitkä lista EFSAn eli Euroopan Elintarviketurvallisuusviraston sallimia terveysväittämiä liittyen mm. stressinsietoon sekä henkiseen ja fyysiseen jaksamiseen.

Hormonitoiminta on monimutkainen kokonaisuus, jonka herkkään tasapainoon vaikuttavat kaikki umpieritysrauhaset ja niiden tuottamat hormonit. B6-vitamiini vaikuttaa erityisesti normaaliin hormonitoiminnan säätelyyn. NORDIQ Nutrition Female Complexissa synergisten vaikutusten saavuttamiseksi on B6 vitamiiniin yhdistetty ravintorikas NORDIQ Botanical Complex -kasviyhdistelmä, joka sisältää runsaasti polyfenoleita, joilla on hormeettisia vaikutuksia lisäten näin terveyttä ja elinvoimaisuutta.

Huomioithan, että ravintolisät eivät korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eivätkä terveitä elämäntapoja. Noudatathan tuotteiden suositusannostuksia sekä pidät tuotteet pois pienten lasten ulottuvilta.

Kerro ravintolisän käytöstä aina lääkärillesi jotta hoidossa osataan ottaa huomioon ravintolisän käyttö sekä mahdolliset lääkkeen ja ravintolisän yhteisvaikutukset.

ALE
ALE
ALE
ALE
ALE
ALE
ALE
ALE
ALE