Showing all 2 results

Tärkeimpiä tapoja huolehtia hormonitasapainostamme on välttää arjessa hormonitoimintaamme vaikuttavia haitallisia xenoestrogeeneja ja hormonihäiriköitä.

Kuinka välttää haitallisia xenoestrogeeneja?

Valitse luomua! Luomuruokaa, luonnonkosmetiikkaa ja luonnollisia puhdistusaineita. Tämä yksinkertainen valinta tarkoittaa merkittävästi pienempää kemikaalikuormaa keholle.

50-70 % kehostamme on vettä, ei ole siis merkityksetöntä millaista vettä nautimme tai millaisella vedellä pesemme itsemme! AQVAn laadukkaat vedensuodatuslaitteet pitävät huolta, että vetesi on puhdasta eikä sisällä lääke- tai hormonijäämiä kloorista puhumattakaan! Myös veden tai ruuan kanssa kosketuksissa olevista materiaaleista voi liueta haitallisia aineita veteen. Suosi siis lasisia ruuanvalmistusvälineitä. Maailman kauneimmasta lasisesta Flaska vesipullosta ei irtoa juomaveteesi mitään ylimääräistä.

Löydät näiltä osastoilta EAT YOUR BALANCE – Syö kiertosi mukaan valmennuksen tueksi suositeltavia tuotteita. Olemme valinneet sinulle valikoimamme parhaimmat tuotteet!

Tiesithän, että löydät meiltä vain parhaat luonnonkosmetiikkatuotteet, luomuruuan sekä luonnolliset ja turvalliset lisäravinteet, joten meillä voit asioida turvallisesti ja hyvillä mielin millä osastolla tahansa ♥