Showing all 10 results

Terveellisen ravinnon ja lempeän liikunnan lisäksi nivelten hyvinvointia voi tukea mm. erilaisin lisäravintein kuten MSM:llä, kollageeniproteiinilla ja huolehtimalla hiven- sekä kivennäisaineiden kuten sinkin saannista. Kurkumiinin ja kurkuman nivelterveyttä koskeville terveysväittämille ollaan hakemassa hyväksyntää EFSAsta (Euroopan elintarviketurvallisuusvirasto), käsittely on vielä kesken (2020).

Pienempiin kolotuksiin apua voi olla mainioista magnesiumvoiteista tai suihkeista joihin on yhdistetty nivelen ympäristön lihaksia rentouttavia linimenttejä tai eteerisiä öljyjä. Esimerkiksi Puhdas+ Magnesiumsuihke Nivelille sisältää magnesiumin lisäksi nivelten rakennusainetta kasviperäistä glukosamiinia ja tehokasta tulehdusta lieventävää arnikauutetta.

Huomioithan, että ravintolisät eivät korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eivätkä terveitä elämäntapoja. Noudatathan tuotteiden suositusannostuksia sekä pidät tuotteet pois pienten lasten ulottuvilta.

Kerro ravintolisän käytöstä aina lääkärillesi jotta hoidossa osataan ottaa huomioon ravintolisän käyttö sekä mahdolliset lääkkeen ja ravintolisän yhteisvaikutukset.

 

ALE
ALE
ALE
ALE
ALE